Hjem Viralt Gift med ste-sønnen – nå har de to barn sammen

Gift med ste-sønnen – nå har de to barn sammen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hun kom inn i livet hans da han var sju, som farens partner. Nå har hun byttet ut far med sønn. Eksmannen, som nå er hennes svigerfar, raser.

Eksmannen til den russiske influenseren Marina Balmasheva (37) anklager henne for å ha forført Vladimir Shavyrin (23). Hun var nemlig først gift med Alexey Shavyrin (47) og hjalp til med å fostre opp Vladimir fra han var syv år gammel.

Den fortvilte eksmannen har nå har blitt overlatt til å ta seg av de fem barna han og Marina adopterte sammen. Marina har selv fått to barn med sin tidligere ste-sønn, Vladimir.

– De sjenerte seg ikke for å ha sex mens jeg var hjemme. Jeg ville ha tilgitt utroskap fra henne, hvis det ikke var sønnen min… Hun løp til sønnen min fra soverommet vårt da jeg sov. Etter at hun kom tilbake og lå i sengen med meg som om ingenting hadde skjedd, sier han til the Sun.

Marina og Vladimir som nå har to barn sammen legger jevnlig ut bilder av livet sammen på sosiale medier, og sier at de er lykkelige.

Etter at hun avslørte forholdet sitt til sin tidligere stesønn hevder hun at mange ber henne bruke sminke og sette på seg kunstige vipper på grunn sin unge mann.

– Men det er bare det at han ble forelsket i meg med alle arrene mine fra plastiske operasjoner, cellulitter, løs hud og personlighet. Og jeg vil ikke prøve å late som jeg er bedre enn det jeg er, sier hun ifølge avisa.

Det var under pandemien Marina begynte å dele fra livet med sin tidligere stesønn. Her viser hun også bilder av barna deres.

Paret som bor i den russiske byen Krasnodar er åpne på at det er Marina som underholder familien med pengene hun tjener via sosiale medier. Her har hun også fortalte at hun insisterte på en ekteskapsavtale, slik at hun beholder alle pengene og eiendelene i tilfelle det blir nok en skilsmisse – denne gangen fra sin tidligere stesønn.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com