in

Denne giften kan ødelegge skjelettet ditt – Allikevel drikker mange av oss det HVER ENESTE dag!

Har du noen gang lurt på hva som skjer med kroppen din når du drikker en flaske Cola?

I følge CBS er det laget en informasjonstavle om hva som skjer med kroppen din i løpet av de neste 60 minuttene etter at du har drukken en flaske eller boks Cola.

I løpet av 10 minuttene: Sukkeret skal absorberes av kroppen. Hele 10 teskjeer. (Dette er mer enn det som er anbefalt daglig dose fra helsedirektoratet.) I utgangspunktet burde man blitt kvalm og følt seg uvel av så mye sukker på kort tid men på grunn av fosforsyren i brusen, blir man ikke det.


Etter 20 minutter: Blodsukkeret stiger. Insulinet påvirkes. Leveren reagerer med å gjøre sukkeret om til fett.

Etter 40 minutter: Nå har kroppen absorbert koffeinet. Blodtrykket blir høyere og pupillene utvides. På grunn av økt blodtrykk vil leveren slippe ut sukker i blodet. Hjernen har vanskeligere for å føle trang til søvn.

Etter 45 minutter: Dopaminproduksjonen som er nytelsessenteret i hjernen blir stimulert. Dette kan skape avhengighet og en trang til å få mer av stoffet som gir hjernen en «belønning».

Etter 60 minutter: Fosforsyre binder kalsium, magnesium og sink i tynntarmen, forbrenningen økes. Høye doser sukker og søtstoffer øker urinutskillelsen av kalsium.

Videre etter 60 Minutter: Du har nok kjent at du ofte må på do etter å ha drukket Cola. Detter er koffeinens vanndrivende egenskaper som begynner å virke. Du mister kalsium, magnesium og sink som var på vei inn i skjelettet, samt natrium, elektrolytter og vann.

Videre etter 60 minutter: Blodsukkeret faller igjen og kan få deg til å føle deg irritert. Det som er av vann i Cola har nå forduftet.

Noen andre momenter du kan tenke over før du heller i deg den neste Colaen.

– Cola skal fungere bra for å fjerne blodflekker.

– Dersom du har problemer med å skru opp en rusten skrue, dypp en klut i Cola og surr den rundt skruen. Etter noen minutter skal de være lettere å rikke på skruen. Mange coca-cola distributører i USA bruker denne drikken for å rengjøre bilmotorer.

– Cola er effektivt i forhold til å fjerne rust fra bilen.

– Cola fungerer godt på møkkete klær. Hell cola på klærne, og vask som vanlig i vaskemaskinen. Resultatet vil overraske deg.

Cola kan brukes på uendelig mange områder, spørsmålet er om du burde drikke det? 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Alle som har omsorgsyrker burde ha megalønninger

3 enkle metoder for å dempe ryggsmerter og isjias, uten piller eller kirurgi!