Forsiden Viralt Hun gikk med hodepine i to dager. Legevakten fikk sjokk da de...

Hun gikk med hodepine i to dager. Legevakten fikk sjokk da de fant dette i øret hennes!

Britiske Victoria Price hadde hatt store smerter i øret, samt en kraftig hodepine i to dager. Hun gikk derfor til legen for å finne ut hva dette kunne komme av. 

I følge The Mirror ble de ansatte på legevakten sjokkert da de oppdaget hva som førte til ubehaget. Noen dager i forveien hadde Victoria badet og svømt i Newton Beach som ligger i det sørlige Wales. Da hun kom hjem fra badeturen begynte ubehaget.

Til The Mirror sier kvinnen:

Da jeg kom hjem fra stranden tok jeg meg et bad. Men da jeg var ferdig kjente jeg en voldsom smerte i øret, det var helt ubeskrivelig. 

– Jeg tenkte på om det var vann i øret, om jeg hadde satt noe fast, eller om jeg hadde sprengt en trommehinne. Derfor puttet jeg litt bomull inn i øret, noe som hjalp for en liten stund, men smertene kom og gikk i løpet av natten. 

Dagen etter gikk Victoria på jobb. Men smertene ville ingen enda ta, hun sier det føltes som om vann skvulpet rundt i øret. Slik fortsatte det hele dagen. Om kvelden før hun skulle legge seg, ba hun mannen sin om å se inn i øret, se om det var noe tegn til infeksjon. Mannen kikket inn i øret, og ble stående måpende tilbake.

– Det er noe levende der inne! Ropte mannen, og paret dro straks til legevakten.

Hos legevakten ble øret undersøkt, og man fant et verktøy til å dra det levende vesenet ut med.

LES OGSÅ
Samtale mellom far og sønn tar nettet med storm. Se klippet og du forstår hvorfor
LES OGSÅ
Hunden skulle hilse på familiens nyfødte baby - nå tar øyeblikket av i sosiale medier

Her er resultatet: 

Foto: Wales online
Foto: Wales online

Sykepleier Sarah Gaze var en av dem som undersøkte Victoria. Hun måtte overvinne sin store fobi, da de oppdaget at det var en stor edderkopp som hadde tatt hus i Victorias øre.

– Den var egentlig rett innenfor. Edderkoppen var synlig i Victorias øregang, så vi fikk den raskt ut, men den var sprell levende og vrei mye på seg. Den var stor – dobbelt så stor som vi først trodde, forteller Sarah Gaze.

– Victoria var skikkelig tøff – tøffere enn meg. Jeg synes ikke det var særlig behagelig å være vitne til dette, men det er jo jobben min, så jeg ble bare nødt til å overvinne frykten, sier sykepleieren.

Man regner med at edderkoppen stammer fra stranden Victoria hadde besøkt noen dager i forveien. Sannsynligvis hadde den festet seg i håret hennes, og søkt tilflukt i øret når hun badet.

Victoria ble skrekkslagen men har det eller bra nå. Edderkoppen hadde ikke forårsaket noen skade, eller lagt egg i øret.

Det er bare å sjekke ørene godt etter sommerens turer til standen folkens, gosh! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet