fredag, juni 5, 2020

Hun gikk med hodepine i to dager. Legevakten fikk sjokk da de fant dette i øret hennes!

Mest lest nå

Ravnen løser en «umulig» oppgave

Alexander Taylor forsker på ville fugler. Han fanger dem og trener dem i 3 måneder. Så slipper han dem løs igjen. I klippet under ser...

Britiske Victoria Price hadde hatt store smerter i øret, samt en kraftig hodepine i to dager. Hun gikk derfor til legen for å finne ut hva dette kunne komme av. 

I følge The Mirror ble de ansatte på legevakten sjokkert da de oppdaget hva som førte til ubehaget. Noen dager i forveien hadde Victoria badet og svømt i Newton Beach som ligger i det sørlige Wales. Da hun kom hjem fra badeturen begynte ubehaget.

Til The Mirror sier kvinnen:


Da jeg kom hjem fra stranden tok jeg meg et bad. Men da jeg var ferdig kjente jeg en voldsom smerte i øret, det var helt ubeskrivelig. 

– Jeg tenkte på om det var vann i øret, om jeg hadde satt noe fast, eller om jeg hadde sprengt en trommehinne. Derfor puttet jeg litt bomull inn i øret, noe som hjalp for en liten stund, men smertene kom og gikk i løpet av natten. 

Dagen etter gikk Victoria på jobb. Men smertene ville ingen enda ta, hun sier det føltes som om vann skvulpet rundt i øret. Slik fortsatte det hele dagen. Om kvelden før hun skulle legge seg, ba hun mannen sin om å se inn i øret, se om det var noe tegn til infeksjon. Mannen kikket inn i øret, og ble stående måpende tilbake.

– Det er noe levende der inne! Ropte mannen, og paret dro straks til legevakten.

Hos legevakten ble øret undersøkt, og man fant et verktøy til å dra det levende vesenet ut med.

Her er resultatet: 

Foto: Wales online
Foto: Wales online

Sykepleier Sarah Gaze var en av dem som undersøkte Victoria. Hun måtte overvinne sin store fobi, da de oppdaget at det var en stor edderkopp som hadde tatt hus i Victorias øre.

– Den var egentlig rett innenfor. Edderkoppen var synlig i Victorias øregang, så vi fikk den raskt ut, men den var sprell levende og vrei mye på seg. Den var stor – dobbelt så stor som vi først trodde, forteller Sarah Gaze.

– Victoria var skikkelig tøff – tøffere enn meg. Jeg synes ikke det var særlig behagelig å være vitne til dette, men det er jo jobben min, så jeg ble bare nødt til å overvinne frykten, sier sykepleieren.

Man regner med at edderkoppen stammer fra stranden Victoria hadde besøkt noen dager i forveien. Sannsynligvis hadde den festet seg i håret hennes, og søkt tilflukt i øret når hun badet.

Victoria ble skrekkslagen men har det eller bra nå. Edderkoppen hadde ikke forårsaket noen skade, eller lagt egg i øret.

Det er bare å sjekke ørene godt etter sommerens turer til standen folkens, gosh! 

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter