søndag, mai 31, 2020

Han gir en solsikke til en ukjent, gråtende kvinne – Responsen hennes er aldeles overveldende

Mest lest nå

Danny Wakefield, fra Seattle, USA, hadde vært på én date. Etter stevnemøtet kjøpte han en solsikke. Han ønsket å gi den til kvinnen han nettopp hadde møtt.

Men Danny slo tanken fra seg. Han ville ikke virke for ivrig på kvinnen han knapt kjente.

Men Danny kaster ikke blomsten. Den var for vakker til å visne uten å glede noen. Så Danny tok med seg solsikken på vei til jobb. Han ville gi den til et menneske han møtte på veien og gi vedkommende en litt bedre dag.


Han svingte innom den lokale kaffebaren. I et Facebook-innlegg på Love What Matters skriver han:

«Det som skjedde der inne har forandret meg på en måte jeg ikke kan beskrive.»

Gråtende kvinne

Inne i kaffebaren blir Danny oppmerksom på en litt lutrygget kvinne. Hun leser et eller annet mens tårer renner nedover kinnene hennes.

«Det var som om det var en magnet i solsikken som ble dratt mot henne. I det øyeblikket skjønte jeg hvem jeg skulle gi solsikken til; Hun var den jeg måtte gi den til.»

Danny gikk bort til kvinnen. Han forklarte at han hadde tenkt å gi blomsten til en spesiell person, men at det «ikke fungerte». Han sa til kvinnnen:

«Jeg har en følelse av at du også er spesiell, så jeg vil at du skal ha den.»

Overveldende respons

Danny skriver at den fremmede kvinnens respons var overveldende:

«Før jeg rakk å gi henne solsikken, kastet den fremmede kvinnen seg i armene mine mens tårene rant, som om jeg var noen hun en gang hadde elsket, og mistet. Det hun sa har jeg fortsatt ikke klart å få grep om.»

Kvinnen gråt fordi forloveden hennes hadde dødd for en uke siden, bare måneder før de skulle gifte seg.

På parets første date, hadde den avdøde mannen gitt henne en solsikke. Og fra da av hadde han kun gitt henne solsikker, aldri roser, fordi «hun var lyset i hans liv».

«I dag, gjennom meg, var han i stand til å vise henne at hun alltid vil være lyset i livet hans, og hvordan vi som mennesker har et budskap å bære, som er ubeskrivelig», skriver Danny.

«Jeg føler med omtumlet og hudløs. Det vet aldri hvor mye en liten gest i form av en blomst til 5 dollar, kan forandre noens liv, like mye som ditt eget.

Livet handler om å gi og hjelpe andre. Jeg utfordrer deg til å gjøre noen andres liv litt bedre i dag. Du vet aldri hva slags påvirkning du kan ha», fortsetter Danny.

Sosial kampanje

Dannys innlegg har blitt delt av hundretusenvis av mennesker. Selv oppfordrer han alle om å oppmuntre noen med en solsikke gjennom kampanjen #SunflowerChallenge i sosiale medier. Det har dukket opp bilder av mennesker og solsikkene de har fått, eller som de har tenkt å gi bort.

Del Dannys historie med andre, ikke minst om du ble like rørt som jeg ble…

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter