Hjem Kjendisnytt Gjert Ingebrigtsen var ikke å se i sønnens bryllup – Dette skrev han på Instagram

Gjert Ingebrigtsen var ikke å se i sønnens bryllup – Dette skrev han på Instagram

Etter sju år som kjærester kan Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson nå kalle seg mann og kone.

Paret giftet seg i Bragernes kirke i Drammen, lørdag. Mange hadde møtt opp for å feire bryllupet til det profilerte paret. Blant dem var naturligvis brødrene, Henrik og Filip. En som ikke var til stede, var pappa Gjert Ingebrigtsen.

TV 2 skriver at brudgommens mor, Tone Ingebrigtsen, ankom vielsen sammen med to sønner, men uten Gjert.

Noen timer etter vielsen la Gjert ut et innlegg på Instagram, som ble slettet kort tid etterpå:

«Du må ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv», sto det ifølge Dagbladet i bildet som lå på Gjerts Instagram-profil i drøye ti minutter.

Teksten er hentet fra Arnulf Øverands dikt «Du må ikke sove». I sin tid var det en advarsel mot nazismen. I nyere tid er dette ofte benyttet som sitat for å mane til solidaritet med undertrykte og vanskeligstilte.

Til bildet skrev Gjert Ingebrigtsen «Go with the flow. Hmmm».

Gjert Ingebrigtsen var i en årrekke trener for sønnene Jakob, Filip og Henrik før han i februar 2022 fikk sparken av sine tre sønner.

Familien har vært ordknappe om bruddet. Men under friidretts-VM i Budapest i august ble det mye støy. Gjert, som ifølge TV 2 nå er trener for Narve Gilje Nordås, fikk ikke akkreditering til mesterskapet.

Sentrale kilder i forbundet bekreftet at Gjert ikke fikk akkreditering siden de trodde at Jakob ville prestere bedre uten faren i troppen.

Se & Hør skriver at Gjert Ingebrigtsen heller ikke var til stedet under før-festen som fant sted på Quality Hotel River Station i Drammen fredag kveld.

Gjert Ingebrigtsen har ikke svart på mediehenvendelser om saken.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com