Hjem Viralt Har du denne senen på armen? 10% av oss har den ikke og dette betyr det

Har du denne senen på armen? 10% av oss har den ikke og dette betyr det

Dette lille eksperimentet kan fortelle noe spesielt om deg.

Har du egentlig tenkt på hvordan evolusjonen fungerer? Flere ting ved kroppen vår har egentlig ingen funksjon i dag, men henger igjen fra tidligere tider.

En tydelig ting som har forsvunnet fra flere mennesker som en følge av evolusjonen har med underarmen å gjøre, og det er ganske lett å finne ut om du er en av de som har utviklet deg, eller om du hører til flertallet som ikke har kommet like langt i utviklingen.

Slik finner du ut av det: 

Du legger armen på et bord og vender håndflaten opp. Nå skal du få tommel og lillefinger til å møtes, når du har gjort det løfter du hånden litt opp fra bordet.

Ser du en sene som buler opp fra underarmen? De fleste av oss har denne senen, men den var opprinnelig laget for at mennesket skulle kunne slenge seg fra tre til tre. Ettersom de fleste mennesker ikke lenger benytter seg av dette, har evolusjonen sakte men sikkert begynt å fjerne hele funksjonen.

Dette tar imidlertid lang tid og 90% av befolkningen har fremdeles senen. Dersom du er blant de 10% hvor man ikke lenger kan se senen så kan vi gratulere deg med at du er et bevis på at vi stadig utvikler oss!

  1. m i håndflaten

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com