in

Gjorde suksess som «verdens vakreste tvillinger» – se de nye bildene

Tvillingene Leah Rose og Ava Marie Clements ble kalt verdens vakreste tvillinger da de delte bilde på Instagram. Den gang var de sju år gamle. Nå er de 12 år.

De tolv år gamle tvillingene Leah Rose og Ava Marie Clements har oppnådd suksess over hele verden og har blitt kalt «verdens vakreste tvillinger», ifølge Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)


Historien er også omtalt av Expressen.

Det hele startet da moren deres, Jaqi Clements (39), opprettet en Instagram-konto for døtrene på sjuårsdagen deres – og siden den gang har forespørsler fra motegiganter og modellbyråer strømmet inn.

Samtidig som familien får mye positiv oppmerksomhet fra fansen – har andre har beskyldt Jaqi for å ha utnyttet døtrenes flotte utseende.

Men moren insisterer på at tvillingene elsker modelljobbing – og misliker at folk antar at hun tjener mye penger på det.

– I vårt tilfelle, og sannsynligvis i de fleste tilfeller, legger foreldrene ut mer penger for å forsørge barna sine, fortsatte hun.

Hun understreker også at de to jentene har det bra, og er glade barn med mange venner og lek. Der tvillingene deler videoer med tale er det mamma Jaqi som er ansvarlig for å redigere hva som skal sies og ikke sies. De stiller ikke opp «uten filter».

– At de stiller opp viser ikke personligheten deres eller livskvaliteten de lever. De spiller… og de er tydeligvis ganske gode på det.

Hun forklarer at jentene også bruker sminke under fotoseansene

– Hvorfor? Vel, fordi det er slik bransjen er, sier mamma Jaqi Clements.

Og bildene av tvillingene fortsetter å begeistre på Instagram. Nylig fylte de tolv. Og motejobbene strømmer fortsatt inn. skrivende stund er de med i en kampanje for jeansgiganten Levi’s.

Det aller første modelloppdraget fikk jentene allerede seks måneder gamle. Men selv om de er ettertraktede også blant giganter som Nike, Disney og Mattel så er det skolen som er viktigst, understreker moren.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

20 år gamle Anton fikk plutselig hjertestopp – nå advarer han mot den populære drikken

Dette er Martin Johnsrud Sundbys nye jobb: – Et naturtalent, sier sjefen