in ,

Gladmelding fra «bølletrener» Maren

Maren Teien Rørvik sammen med Stian Sandø, kjent som NRK-programleder og teknogründer. I «Fra bølle til bestevenn» har han meldt seg som deltaker for å få hjelp med hissigproppen Bamse Nicolay Bitcoin. Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Hundeekspert og programleder Maren Teien Rørvik er klar for å hjelpe en ny gjeng hundeeiere med å komme på rett spor, slik at bøllehunden blir bestevenn.

Den tredje sesongen av TV-programmet «Fra bølle til bestevenn» er nettopp over, men om du allerede savner Maren Teien Rørvik og hennes mange gode tips til hundeoppdragelse, har vi gode nyheter til deg.

På Instagram-profilen sin forteller nemlig Maren at hun nå er på jakt etter nye bøllehunder til neste sesong av det populære tv-konseptet. Hun har også delt link til søknadsskjema der bøllehund-eiere kan gå inn og melde på sin hund.


– Vi er ute etter både store og små problemer, morsomme og alvorlige. Husk å skrive litt om deg selv/familien også, ikke bare hunden, tipser Maren i innlegget.

Ifølge NRKs søknadsside går påmeldingsfristen ut den 2. juni. Det er ingen aldersgrense for å delta, verken for hund eller eier.

Marens Innlegg er likt av mer enn 2 000 bøllehund-fans. Og av kommentarfeltet på Instagram-kontoen hennes kommer det greit frem at det ikke bare bestevenn-hunder der ute – en rekke personer som har tagget venner og kjente i kommentarfeltet, med oppfordring om å melde på hunden.

– Kan man melde på nabohunden, er det en som lurer.

Det er også mange hundeeiere som innrømmer at deres firbeinte venn passer rett inn i program-konseptet. Men ikke alle har lyst til å stille ut hundens unoter for hele Norge.

– Hadde det ikke vært på tv ville vi gjerne meldt på vår Rex, er det en som medgir.

Foreløpig er den fjerde sesongen altså kun i planleggingsfasen, men vi tipper det er flere enn oss i Sosialnytt-redaksjonen som gleder seg til gjensyn med hele Norges hundetrener, og kommer tilbake med oppdateringer så snart vi hører mer!

Hundetrener Maren dukket først opp på NRK i serien «Superhundene» i 2019. Hun ble snart umåtelig populær gjennom serien  «Fra bølle til bestevenn», sendt på NRK i 2020 og 2021 og 2023.

Maren har også vært programleder og hundeekspert i TV-serien «Valpeskolen» og podkastserien «Mitt liv med hund».

Maren Teien Rørvik er etolog med spesialisering i hundeatferd. I tillegg er hun utdannet biolog og agronom og har ulike instruktørutdannelser. I 2011, da hun var 21 år, ble hun tidenes yngste verdensmester i hundesporten lydighet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

vendela

Vendela i dramatisk bilulykke – utrolig at det gikk bra

Mette Marit

Kronprinsessen hadde med hunden på representasjon – den forsøkte å stikke av fra seremonien