fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Gladmelding fra Romøren etter fire uker med strålebehandling

Gladmelding fra Romøren etter fire uker med strålebehandling

-

Bjørn Einar Romøren (38) har nylig avsluttet fire uker med strålebehandling i Tyskland. Den tidligere skihopperen er endelig hjemme hos kona og barna, og det er tydelig at han koser seg med familien.

Bjørn Einar deler både bilder og tekst fra livet sitt som kreftsyk på Instagram. Nå er han midt i en 40-ukers behandlingsplan med cellegift. I februar er han ferdig med cellegift-behandlingen. I tillegg får Bjørn Einar strålebehandling i Tyskland.

Under strålebehandlingen, delte han et bilde fra sykehuset med følgende tekst:

«Machine vs cancer!!! Da er jeg godt i gang med stråling i #heidelberg og med #germanengineering på høyt nivå har nok ikke kreften noen som helst sjanse!! Her på Universitäts klinikum Heidelberg skal jeg stråle livskiten ut av det som er igjen av kreft.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

På Hafjell med familien

Det virker som at Bjørn Einar er i god form etter strålebehandlingen. Forrige uke delte han flere videoer der han tydelig koser seg med barna sine. På den ene videoen er Bjørn Einar i Hafjell og går på ski. Der fikk også sønnen Fred prøvd ski for første gang.

«Fikk noen fantastiske dager på #hafjell med familien. Fred fikk prøvd ski for første gang og snowracer var dritkult! (Også for @martineromoeren!)» skriver han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

Pepperkakebaker

Like etterpå, la han ut en video der Fred baker pepperkaker.

Bjørn Einar har tidligere fortalt hvordan det er å ha kreft og samtidig være pappa til to barn.

«Jeg prøver å være i form til klokka fire, for da kommer Fred hjem fra barnehagen, så får jeg lekt litt med ham», sa Bjørn Einar Romøren under et arrangement med stiftelsen «Aktiv mot kreft» på Aktivdagen på Radiumhospitalet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

Sønnen forstår ikke så mye

At sønnen går i barnehage, kan bli utfordrende når han etter hvert tar med seg smitte hjem

«Har jeg over 38 i kroppstemperatur, må jeg rett inn på akutten og bli liggende der i fire dager. Det har blitt noen sånne, sa Bjørn Einar, til Dagbladet tidligere i høst.

Heldigvis forstår ikke sønnen så mye om hva faren sliter med.

«Han er egentlig mest opptatt av bil og fly, så jeg tror ikke han skjønner det. Samtidig har han nok fått med seg at noe er annerledes. Jeg er mye borte, og jeg hadde jo en del lengre hår», sa han.

Les også: Kreftsyke Bjørn Einar Romøren kommer med en viktig oppfordring til deg og meg

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Norge kåret til verdens beste land å bo i – for 15. året på rad

FN har nok en gang kåret Norge til verdens beste land å bo i. På andreplass ligger Sveits, etterfulgt av Irland, Tyskland og Hongkong....

Babyen får høreapparat og hører for første gang – se den rørende videoen

Lille baby Georgina er født døv. Men da hun ble seks uker gammel, fikk hun prøve høreapparat for første gang. Nå går den søte...

Slik minnes verden Marie Fredriksson

Verdensstjernen Marie Fredriksson døde mandag denne uken. Hun ble 61 år gammel. Hele verden sørger over Roxette-sangeren, og flere har skrevet rørende minneord om...