søndag, mai 9, 2021

Gladmeldingen fra Jan Thomas: – Akkurat når jeg trodde at livet ikke kunne blitt noe bedre

Mest lest nå

Det er ett år siden Jan Thomas og Harlem traff hverandre under innspillingen av TV-serien Jan Thomas søker Drømmeprinsen.

Kjendisstylist Jan Thomas hyller kjærligheten og kjæresten Harlem i et innlegg han delte på Instagram fredag.

Jan Thomas

– I dag, 23. oktober er det akkurat ett år siden første opptaksdag i Sør-Afrika med Drømmeprinsen. Det er akkurat ett år siden jeg traff Harlem for første gang, skriver han.


Les også: Åpenhjertig Jan Thomas om konflikten: – Jeg ble mobbet ut

I dag, ett år etter at de møttes for første gang er de kjærester. De to har også kjøpt leilighet sammen, og skaffet seg hunden Tyr

– Harlem, du er den snilleste og fineste jeg vet om. Uendelig glad i deg, skriver Jan Thomas i innlegget. Han lover også at det blir feiring av jubileet.

En av de som har fulgt med på tv-serien «Jan Thomas søker Drømmeprinsen» gleder seg med jubilantene:

– Jeg visste det allerede i første episode, det var ingen tvil i mitt sinn om at Harlem kom til å vinne hjertet ditt, skriver hun i kommentarfeltet som etter få timer flommer over av hjertelige lykkeønskninger til paret.

Vententiden før den lille maltipoo-valpen kom Tyr nylig kom i hus innebar stor spenning – også for fansen. De avslørte nemlig lite i starten da Harlem Alexander la ut et innlegg på Instagram der han ikke sa annet enn «Honansa!!! Beste dagen på lenge! Akkurat når jeg trodde at livet ikke kunne blitt noe bedre»

Men det var altså en liten valp de to ble pappaer til. Da de fikk Tyr sa Jan Thomas til Dagbladet at det skal bli fint å få en valp, da mye i hverdagen handler om ham og kjæresten.

– Med en hund handler det om noen andre. Jeg synes det kan bli mye av oss, så et nytt medlem som trenger omsorgen vår blir et sunt tilskudd til familien, sa han til avisen og la til at han synes vi er blitt et samfunn som er så selvopptatte og stresset.

– En hund gjør at man må stoppe opp. Vi gleder oss veldig.

LES OGSÅ: Åpenhjertig Jan Thomas om konflikten: – Jeg ble mobbet ut

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter