in

Gladmeldingen fra Ola-Conny og kjæresten: Livet er for kort til å bare la det passere

Ola Conny
Foto: Privat

Morgan og Ola-Conny tok nordmenn med storm i serien «Ullared». De har også hatt suksess med «Ut på tur med Morgan og Ola-Conny». Nå forteller Ola-Conny om hvordan han igjen har funnet kjærligheten, og nå har han forlovet seg!

Ola-Conny Wallgren (58) hadde egentlig forsont seg med et liv som singel. Alt var så komplisert. Nå ville han bare bruke tiden på forskjellige TV-prosjekter. Men så smalt det..


– Snakk om lyn fra klar himmel, sier Ola-Conny til Aftonbladet.

Linda Persson (46) jobber på Gekås restaurant, og det var her Ola-Conny fikk øynene opp for den sprudlende damen. Ola-Conny trakk pusten, gikk bort til henne og spurte om hun ville ha nummeret hans.

– Jeg var så forbanna nervøs at jeg ikke husket telefonnummeret mitt. Og det tok ganske lang tid før jeg kom på det, sier Ola-Conny til avisen.

Noen dager etterpå plinget det på telefonen.

Ola-Conny har forlovet seg på ny. Foto: privat

Linda ville treffe han. Det endte med en date hvor de dro på fisketur i skogen, og tre uker senere var de et par.

– Jeg trodde aldri det skulle skje meg. Og så smeller det bare. Nå har vi møtt hverandre hver dag siden den gang, sier Ola-Conny til Aftonbladet.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Gjennom flere sesonger av «Ullared» har vi blitt kjent med Ola-Connys jakt på kjærligheten, og derfor var det mange av seerne som ble glad da han i 2018 kunne fortelle at han hadde fått kjæresten Camilla. De to ble senere forlovet. Men i 2019 ble forlovelsen brutt.

Etter det forholdet var Ola-Conny fast bestemt på at han skulle leve livet som singel.

– Nå er det bare Svinto som gjelder, katten min og følgesvenn. Han sitter og venter på meg når jeg kommer hjem fra jobb. Han er den mest trofaste partneren jeg noen gang har hatt. Han klager aldri, han stiller ingen krav, han er alltid fornøyd, sa han etter bruddet til Hänt.

Forlovet seg

Og nå kan det nyforelskede paret avsløre at de er forlovet.

– Hun er en fantastisk person, livet er for kort til å bare la det passere, forteller Wallgren til Aftonbladet.

Noe mer detaljer om bryllupsplanleggingen vil ikke Ola-Conny gi.

– Jeg kan ikke si noe. Vi tar god tid og i vårt tempo. Dette er noe vi ønsker å holde for oss selv, sier han til avisen.

Vi gratulerer paret så mye med forlovelsen!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Oppvarmingen på Svalbard er høyest i verden

Over én million nordmenn fikler med mobilen i bilkø