torsdag, januar 23, 2020
Nostalgi Gladnyhet til alle iselskere - Kræsj pink kommer tilbake

Gladnyhet til alle iselskere – Kræsj pink kommer tilbake

-

Den rosa isen med sjokoladetrekk og blå tyggegummi-pinne forsvant fra butikkene i 2012. Men nå kommer den tilbake. Og det allerede i februar.

«Grunnen til at den er tilbake er først og fremst fordi folk ønsker det. Det har vært stor engasjement, og det har vi hørt på. Samtidig har investeringen i ny maskin ført til at vi faktisk kan få det til», sier Anne Borgen Sturød, marketing- og produktutviklingsdirektør i Diplom-Is til Godt.no.

Kræsj pink kom for første gang i 1986. Men etter 26 på markedet, forsvant den plutselig sporløst. Ifølge Diplom-is er grunnen at de ikke lenger hadde en egnet maskin til å produsere isen.

Kommet for å bli

Men det norske folk ville ha Kræsj pink. Sjelden har nordmenn vist samme engasjement for å få tilbake en is. En egen Facebook-gruppe med det talende navnet «Vi som ønsker Kræsj pink tilbake i butikken» har over 24.000 følgere.

Til slutt bestemte Diplom-is seg for å kjøpe det utstyret de trengte for å begynne å produsere den populære isen med smak av ananas og drue med sjokoladetupp og tyggispinne. Og denne gangen har den kommet for å bli.

I 1996 betalte man 0 kroner for Kræsj pink. Foto: Diplom-Is

«Det er ikke «limited edition». Den er her for å bli, så lenge folk vil ha den og kjøper den», sier Anne Borgen Sturød.

Hun lover også at isen kommer til å være helt lik den som forsvant i 2012.

«Vannisen skal være helt lik som sist den var på markedet, og det er brukt samme oppskrift som før», sier hun.

De som vet, de vet

Bor du i Oslo, har du kanskje sett de noe kryptiske reklameplakatene for Kræsj pinks tilbakekomst. På plakatene står det: «De som vet, de vet» og datoen 17.02.20. Bilder av plakatene har blitt delt rundt på sosiale medier, og mange har vist stor begeistring for at isen endelig er på vei tilbake.

«Ja, det er reklame for Kræsj pink», bekrefter direktøren.

«De som vet, de vet» menes med at den som kjenner isen, ser at det er den», sier hun.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Dette skjer i kroppen din når du drikker kaffe

Mange av oss er avhengig av en kaffekopp når vi står opp om morgenen. Foruten å gjøre oss mer våken gir den varme drikken...

Nytt håp: Nyoppdaget celle kan muligens bekjempe alle type kreftformer

I følge BBC har en gruppe forskere fra Cardiff University i Wales nylig oppdaget en ny celle som skal kunne bekjempe de fleste typer...

Dolph Lundgrens nye, norske kjæreste om aldersforskjellen: – Det er litt rart

Men selv om norske Emma Krokdal (24) syns det er litt rart, er det ikke noe hun tenker mye over. Dessuten syns hun Dolph...