Og det er ikke snakk om bare én is. Nei da, hele fem forskjellige typer Kinder-is lanseres nå i Norden.

Dessverre må vi her i Norge vente en liten stund før vi får smake på den nye isen. Ifølge Dagbladet, lanseres de fem isene for fullt i Danmark, Sverige og Finland nå.

Foto: Kinder

Det var Danske Se og Hør som først omtalte nyheten om is-lanseringen i Danmark. Dagbladet skriver at det allerede høsten 2017 ble klart at italienske Ferrero, som er selskapet som eier Kinder, hadde inngått en avtale med Unilever, verdens største aktør på iskrem, om å skape Kinder-is. Siden da har isene vært å få kjøpt i Tyskland, Frankrike, Østerrike og Sveits.

Hva med Norge?

Men når kommer egentlig Kinder-isen til Norge?

«Kinder Ice Cream har hatt en fantastisk mottakelse i Europa, og lanseres i sommer i Danmark, Sverige og Finland. Per nå har vi ikke planlagt å lansere Kinder Ice Cream i Norge denne sommeren, men vi følger dette tett», sier Martine Rogstad, forretningsutvikler for segmentet iskrem i Unilever til dagbladet.

Dette er ifølge Dagbladet de fem Kinder-isene vi kan glede oss til:

Kinder Ice Cream Sandwich

Kremet vaniljeis som er lagt mellom to kjeks bestående av fem ulike kornsorter. Blir tilgjengelig i multipack med seks stykker.

LES OGSÅ
Ønsker å stoppe salget av engangsgriller
Foto: KInder

Kinder Bueno Ice Cream Cone

Den velkjente Kinder Bueno hasselnøttbar kan nå fås i kroneis-utforming. Hasselnøttis møter en kjerne av melkesjokoladsaus som er omgitt av sprø vaffelkjeks og med et tynt lag av hasselnøtt-topping laget på Ferrero hasselnøtter. Blir tilgjengelig enkeltvis og i multipack med fire stykker.

Foto: KInder

 

Kinder Bueno Ice Cream Bar

Bueno bar er også tilgjengelig som is. En miks av hasselnøttis med en kjerne av nøttefyll, dekket med melkesjokolade og pyntet med hasselnøttstriper. Blir tilgjengelig enkeltvis.

Foto: KInder

Kinder Ice Cream Stick

Kinder Ice Cream Stick kombinerer fløteis og melkesjokolade. Blir tilgjengelig enkeltvis og i multipack med ti stykker.

Foto: KInder

Kinder Joy Ice Cream

Kinderegget finnes nå også som is! Den inneholder vanilje -og sjokoladeis i beger, og i tillegg følger det med en overraskelse.

 

Foto: Kinder

Gleder du deg til å smake disse variantene? Del gjerne saken videre med andre kinderelskere!