Hjem Kjendisnytt Gladnyheter for «Harry Potter»-stjernen og kjæresten

Gladnyheter for «Harry Potter»-stjernen og kjæresten

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Daniel Radcliffe og kjæresten Erin Darke, gleder seg til å bli en familie på tre.

Den britiske skuespilleren Daniel Radcliffe var kun 12 år da han ble verdenskjent over natten for sin filmrolle som den unge trollmannen «Harry Potter» i filmserien ved samme navn.

Siden den første suksessen med Harry Potter har det blitt flere roller på Radcliffe, som fortsatt jobber som skuespiller. Nå er han 33 år gammel, og på hjemmesiden hans står det å lese at han for tiden er i gang med den tredje sesongen av komiserien «Miracle Workers» på TBS, som er basert på romanen «What in God’s Name: A Novel» av Simon Rich. Serien utspiller seg i det ville vesten i år 1844, og Radcliffe spiller en idealistisk predikant i en liten småby.

Glade nyheter på privaten

Harry Potter-stjernen og kjæresten Erin Darke (38) har allerede holdt sammen i ti år. Nå melder en rekke medier, deriblant the Mirror, at paret blir foreldre senere i år.

Nyheten bekreftes av Radcliffes talsperson.

– Daniel og Erin kunne ikke vært lykkeligere over barnet. De er overbegeistret, og kan knapt vente med å bli en familie på tre, sier en venn av paret ifølge Mirror.

Det er ikke kjent når terminen er, men det er først nylig at Radcliffe og Darke har delt den hyggelige nyheten med familie og venner.

Vil ikke at barna skal bli kjendiser

Mens Daniel Radcliffe selv ble en global superkjendis allerede i en alder av 12, så håper han barna vil holde seg unna rampelyset.

– Jeg vil at barna mine, hvis og når de kommer, skal få oppleve det å være på et filmsett. Det ville være en drøm om de kom dit og sa noe slikt som «åh vet du hva jeg skulle ønske jeg var i den kreative avdelingen. Jeg vil være et medlem av crewet», har han ifølge den britiske avisa uttalt i et tidligere intervju med Newsweek, der han også gjorde det klart at han håper barna hans ikke blir skuespillere eller «kjendiser».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com