Hjem Fremhevet Glede i familien Bollestad: Olaug og Jan Frode har fått et nytt barnebarn – Deler herlig nyfødtbilde

Glede i familien Bollestad: Olaug og Jan Frode har fått et nytt barnebarn – Deler herlig nyfødtbilde

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Olaug Vervik Bollestad (62) jubler over å ha blitt bestemor igjen!

Olaug Bollestad er en kjent politiker og stortingsrepresentant fra Rogaland. Siden november 2021 har hun ledet Kristelig Folkeparti (KrF), og før det var hun landbruks- og matminister i Erna Solbergs regjering fra 2019 til 2021.

Det norske folk har også fått et nært forhold til Bollestad gjennom TV-programmet «Sofa», hvor hun deltar sammen med ektemannen Jan Frode Bollestad. I tillegg er hun svært aktiv på Instagram, hvor hun deler ærlige glimt fra hverdagen med sine 135 000 følgere.

En tøff tid for familien

Den siste tiden har vært spesielt utfordrende for familien Bollestad. I fjor sommer ble Olaugs ektemann, Jan Frode (64), rammet av en hjerneblødning. Olaug, som er utdannet sykepleier, forstod raskt at noe var galt og ringte etter ambulanse. Heldigvis fikk han raskt hjelp og ble innlagt på intensiven ved Sørlandet sykehus, før han ble overført til Stavanger.

Mens Jan Frode var på bedringens vei, opplevde Olaug selv en helsekrise. Sliten etter de påkjenningene familien hadde gått gjennom, besvimte hun i dusjen og pådro seg skader. Hun ble sykemeldt i noen uker for å komme seg til hektene igjen.

Gledelig nyhet om familieforøkelse

Heldigvis går det nå mye bedre med Jan Frode, og Olaug har tidligere uttalt at de har stor tro på at han vil bli helt frisk. Midt i alle utfordringene, har familien nå fått en fantastisk gladnyhet: Olaug har blitt bestemor igjen.

– «Fru Larkins har igjen fått tittelen ‘besta’ eller ‘bestemor’. Velkommen Basse! Besta storgleder seg til å bli mer kjent med deg, og ikke minst takk for tittelen. Skal bære den med ære livet ut,» skriver hun under et bilde av den lille.

Rollen som bestemor

Å få et nytt tilskudd i familien er en stor glede, i 2022 ble Olaug og Jan Frode besteforeldre for første gang. Den gang til lille Mali som nå er to år.

– Hr og Fru Larkins e rett og slett bergtatt av lille Malli. For ein ærestittel å bli bestemor og morfar! Skamstas. Velkommen pittelitle Larkins, skrev Olaug den gang på Instagram.

Og fra tid til annen deler hun bilder fra hvor mye de koser seg i besteforeldrerollen.

LES OGSÅ: Forskning: Besteforeldre som regelmessig sitter barnevakt lever faktisk lenger

«Barnebarn er den vakreste gaven man kan få i livet.»

Vi gratulerer Olaug og familien med den lille nykommeren!

  1. Olaug Bollestad
  2. Olaug Bollestad
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com