in ,

Gledelig beskjed fra Christine Koht: – Jeg er tilbake!

christine koht

Christine Koht fikk kreftdiagnosen i 2018. Siden da har hun har vært inn og ut av sykehus. Men nå skaper hun glede med sin siste oppdatering.

Helt siden Christine Koht fikk beskjed om at hun hadde fått kreft har hun latt omverdenen få ta del i sykdommen hennes. Oppdateringene om hvordan det går har kommet jevnlig på Facebook.

Kun siden i fjor sommer har komikeren vært akuttinnlagt med ambulanse hele 16 ganger.


Likevel påpeker Koht at hun prøver å gjøre det beste ut av hverdagen, og setter seg små mål på veien.

I en ny sprudlende video på Facebook kan man se en Koht med adskillig mer energi enn man har vært vant til å se henne med de siste årene.

Sammen med videoen har hun skrevet en oppløftende tekst:

– Til info: Jeg er levende, i aller høyeste grad! Jeg har aldri følt meg så DØDSFRISK noengang. Jeg er tilbake!

Koht skriver også at hun møter flere som blir overrasket over formen hennes.


– Jeg må rope det ut, for nå møter jeg så mange som tror at jeg har stått opp fra de døde. Jeg møter damer (noen menn) som begynner å gråte , de er i sjokk, måper og får ståhår på armene, skriver hun.

Videre kan Koht avsløre at hun endelig skal opptre igjen. I slutten av august skal hun holde et show fra bakgården sin, som skal strømmes på Facebook.


– Så nå er det på tide å ta tilbake mitt egentlige navn: «DEN ELLEVILLE GLEDESPREDER». Så nå slår jeg til!

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

– 29. august blir det LIVE- STREAM show- «i levende live» her, i vår eventyrbakgård.
Endelig tilbake- jaaaaaaaaaa! (dere kan bestille bill på STREAMY på face).

Sprer glede

Og er det noe Christine Koht alltid har vært kjent for, så er det å spre glede med humor, energi og pågangsmot. Det siste innlegget hennes gjør nettopp det, kommentarfeltet flommer over av kommentarer fra følgere som gleder seg på hennes vegne over at helsen virker å ha blitt så mye bedre.

I den nye videoen løfter Koht gåstolen over hodet i glede. Foto: Skjermdump Facebook

En av de som kommenterer skriver:

– Woohooo!! Fy søren! Dette er det beste jeg har sett idag!! 😃 ❤ 💐🌞 Godt å se deg så til de grader på beina igjen! 😃

En annen takker for den gode oppdateringen:

– Åååååå kjære deg💗
nå ble jeg sånn skikkelig, ekte glad på dine vegne 🥳🥳🥳
Takk for en fantastisk oppdatering 🤗

Og mange utrykker hvor rørende det er å se Koht i så god form.

– Ble helt rørt jeg nå 💞
Så fantastisk fint og gledelig å se deg i så god form. Nyt tiden og livet 💞 Du er en herlig person 👏💕
.

Nedenfor kan du se den sprudlende videoen til Koht:

Til info: Jeg er levende , i aller høyeste grad!Jeg har aldri følt meg så DØDSFRISK noengang. Jeg er tilbake !!!Jeg må rope det ut, for nå møter jeg så mange som tror at jeg har stått opp fra de døde. Jeg møter damer ( noen menn) som begynner å gråte , de er i sjokk, måper og får ståhår på armene.Så nå er det på tide å ta tilbake mitt egentlige navn: « DEN ELLEVILLE GLEDESPREDER»Så nå slår jeg til!29. august blir det LIVE- STREAM show- «i levende live» her, i vår eventyrbakgård.Endelig tilbake- jaaaaaaaaaa!( dere kan bestille bill på STREAMY på face)

Posted by Christine Koht on Monday, August 16, 2021

LES OGSÅ: Kirsten Kohts råd til andre med syke barn

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

3 år gammel gutt ble mobbet for sitt røde hår – Guttens reaksjon skjærer i hjertet

Rådyret Rudie var dødsdømt – men skjebnen ville det annerledes. Nå leker han med en alle gårdens dyr