tirsdag, august 4, 2020

Gledelig nyhet i forkant av Prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Mest lest nå

Om kort tid skal prinsesse Ingrid Alexandra konfirmeres. Seremonien finner sted i Slottskapellet lørdag 31. august 2019.

Gjennom en pressemelding har slottet tidligere i år opplyst at prinsessen følger konfirmasjonsundervisningen i Asker menighet under ledelse av prost Tor Øystein Vaaland og fungerende sogneprest Karoline Astrup.

Og nå nærmer altså den store dagen seg.


Kapellet hvor prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres er det samme kapellet som hun ble døpt i lørdag 17. april 2004.

prinsesse ingrid alexandra
Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus, publisert i anledning Prinsens fødselsdag 03.12.2018. Foto: Julia Naglestad / Det kongelige hoff.

En gledelig beskjed

Ifølge Se og Hør skal nemlig Sveriges kronprinsesse Victoria være blant gjestene til konfirmasjonen. Og hun er en selvskreven gjest, ettersom hun er gudmor til prinsesse Ingrid Alexandra.

Det svenske magasinet Svensk Damtidning kan fortelle at den svenske kronprinsessen har hele 18 gudbarn i kongehus over hele Europa. Men hun skal ha et spesielt bånd og forhold til den norske prinsessen.

Kronprinsesse Victoria er nemlig en god venn av Ingrid Alexandras far, kronprins Haakon. Det svenske magasinet skriver at de to bruker mye tid sammen, ikke bare i offisielle sammenhenger men også privat.

Det blir en spennende dag for ikke bare prinsessen, men for hele det norske folk. Det blir nok en begivenhet som skaper mye glede og ekstra hyggelig at den svenske kronprinsessen ønsker å delta på feiringen!

LES OGSÅ: Prinsesse Ingrid Alexandra blir historisk

130,301FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter