Forsiden Kjendisnytt Gledelig nyhet i forkant av Prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Gledelig nyhet i forkant av Prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Om kort tid skal prinsesse Ingrid Alexandra konfirmeres. Seremonien finner sted i Slottskapellet lørdag 31. august 2019.

Gjennom en pressemelding har slottet tidligere i år opplyst at prinsessen følger konfirmasjonsundervisningen i Asker menighet under ledelse av prost Tor Øystein Vaaland og fungerende sogneprest Karoline Astrup.

Og nå nærmer altså den store dagen seg.

Reklame

Kapellet hvor prinsesse Alexandra skal døpes er det samme kapellet som hun ble døpt i lørdag 17. april 2004.

prinsesse ingrid alexandra
Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus, publisert i anledning Prinsens fødselsdag 03.12.2018. Foto: Julia Naglestad / Det kongelige hoff.

En gledelig beskjed

Ifølge Se og Hør skal nemlig Sveriges kronprinsesse Victoria være blant gjestene til konfirmasjonen. Og hun er en selvskreven gjest, ettersom hun er gudmor til prinsesse Alexandra.

Det svenske magasinet Svensk Damtidning kan fortelle at den svenske kronprinsessen har hele 18 gudbarn i kongehus over hele Europa. Men hun skal ha et spesielt bånd og forhold til den norske prinsessen.

Kronprinsesse Victoria er nemlig en god venn av Ingrid Alexandras far, kronprins Haakon. Det svenske magasinet skriver at de to bruker mye tid sammen, ikke bare i offisielle sammenhenger men også privat.

Det blir en spennende dag for ikke bare prinsessen, men for hele det norske folk. Det blir nok en begivenhet som skaper mye glede og ekstra hyggelig at den svenske kronprinsessen ønsker å delta på feiringen!

LES OGSÅ
Lars Saabye Christensen gir seg som forfatter - er alvorlig syk

LES OGSÅ: Prinsesse Ingrid Alexandra blir historisk

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT