Hjem Dyr Glemte å lukke døren om natta – fikk spesielt overnattingsbesøk
Dyr

Glemte å lukke døren om natta – fikk spesielt overnattingsbesøk

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De fleste som går til anskaffelse av et kjæledyr gjør det etter en tids planleggelse. Man har tenkt gjennom hvilke dyr man skal ha, hvordan det skal se ut og funnet et navn. Men for alle er det ikke slik. 

Bare spør Jack Jokinen fra Philadelphia.

Like før jul publiserte han flere bilder på Twitter som viser hva som møtte han da han sto opp.  

Foto: Skjermdump Twitter

En lørdagsmorgen ble han vekket av konen sin som fortalte at hun trodde det var noen i huset.

«Da vi fant Suzy var det med en kombinasjon av forvirring og redsel. Vi hadde ingen anelse om hvordan hun hadde havnet i huset. Hun var redd og skalv fordi hun var søkkvåt og kald,» forteller Jack til nettsiden Bored Panda.

Paret sjekket både dører og vinduer, som alle var lukket. Hvordan hadde hunden havnet i huset deres? Det neste var å se på husets overvåkingskamera. Det avslørte hvordan dyret hadde kommet inn.

Foto: Skjermdump Twitter

Trodde det var en valp 

Paret trodde først at hunden var en valp, men innså fort at det var snakk om en eldre hund. En veterinær estimerte at hunden måtte være mellom syv og ni år gammel. Hun var underernært og liten av vekst, og fremsto derfor som en liten valp.

«Jeg gikk ned i første etasje og der satt den. Redd, våt og forvirret og stirret på meg,» forteller Jack.

«Alle dører og vinduer var låst. Det var et mysterie. Hvordan kom hunden inn i huset?»

Overvåkingskamera viste at da Jack hadde gått kveldstur med familiens hund, Jorge, hadde han latt inngangsdøren stå litt på gløtt. Midt på natten viste kamera at Suzy kom haltende nedover gaten, og gikk inn i familiens hus.

Hos veterinæren. Foto: Privat

«Vi vet ikke om det var varmen eller lukten av vår andre hund som gjorde at hun gikk inn i huset vårt,» forteller Jack.

Videre viser overvåkingskamera at en nabo som gikk forbi huset senere på natten hadde oppdaget at døren sto på gløtt, og lukket den. Mysteriet om de lukkede dørene og hunden som var inne var oppklart.

Paret var usikker på hva de skulle gjøre med den nye gjesten. De tok kontakt med dyrebeskyttelsen som sa at de måtte sjekke etter chip, og ta kontakt med eieren om de fant en.

«Vi likte ikke den tanken,» sier Jack. «Hunden var underernært og i dårlig forfatning. Man kunne se ribbeina. Hvem lar hunden sin lide slik? Heldigvis var det ingen chip.» 

Hunden var i svært dårlig forfatning. Foto: Privat

Nytt familiemedlem 

Nå har familien tatt til seg Suzy og gir henne den kjærlighet hun fortjener.

«Hun har vært gjennom mye,» sier Jack. «Hun har en dårlig helse, men det går i riktig retning. Og når man ser på henne, og ser på værmeldingen fremover så vet man at hun aldri hadde overlevd om hun ikke fant døren vår. Hun fortjener all varme og kjærlighet vi kan gi henne.» 

Nå har hun det så mye bedre. Foto: Privat

LES OGSÅ: Mannen flytter inn på dyrehjemmet så hunden skal slippe å sove alene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com