onsdag, april 1, 2020

God morgen Norge-Wenche reagerer kraftig: – Det er så egoistisk

Mest lest nå

Erik Alfred Tesaker etter finaleseieren: – veldig spesielt

I kveld skulle endelig avgjørelsen falle. Vinneren av årets "Farmen kjendis" skulle kåres. Og til slutt ble det folkefavoritten Erik Alfred Tesaker som kunne...

Skuespiller Kari Onstad er død

Skuespiller, operasanger og danser Kari Onstad døde brått natt til i dag, 25. mars. Familien opplyser at hun døde av et hjerteinfarkt. Kari Onstad etterlater...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Wenche Andersen har vært borte fra «God morgen Norge»-studioet i mange dager. Hun ligger hjemme med influensa, muligens korona. TV-kokken forteller at hun savner hytta nå når hun er i karantene, men at det ikke kunne falle henne inn å bryte regjeringens forbud.

– Hytta er det stedet jeg reiser til hver helg, det er mitt fristed, så det er et stort savn, sier Wenche Andersen til God kveld Norge, ifølge TV 2.

Wenche har hytte i Tuddal, og har full forståelse for regjeringens hyttenekt.

– Jeg skjønner godt forbudet. Jeg ville ikke reist nå som jeg er syk. Jeg vet jeg er en belastning og vil ikke smitte andre ved å dra på for eksempel butikken eller legge slag på det som er av helsesektoren, sier hun.

Syns det er egoistisk

Den populære kokken har ikke mye til overs for folk som bryter hytteforbudet.

– Det synes jeg er så egoistisk. Selv om jeg savner hytta kunne jeg ikke tenke meg å gjøre det. Jeg kan forstå når jeg leser historier om personer som ikke kan bli syke som drar opp, i samråd med lege, men for vanlige folk er det ren skjær egoisme, sier hun, og legger til:

– Jeg synes vel egentlig at vi burde stå her vi er og følge de reglene som blir gitt. Det er jo for at vi alle sammen skal komme helskinnet gjennom dette.

Kan ha blitt smittet på matmesse

Wenche har vært borte fra jobben i «God morgen Norge» i litt over en uke. Hun har hatt influensalignende symptomer.

– Ingen i min omkrets har blitt smittet, men jeg kan ha fått det på en stor matmesse for noen uker siden, eller det kan ha vært på butikken, sier hun, og legger til at hun har blitt bedre.

– Formen er grei, men ikke så bra at jeg kan bevege meg utenfor huset, sier hun, og avslutter:

– Jeg er livredd for å smitte folk, så å være hjemme til man er frisk er viktig.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter