tirsdag, januar 25, 2022

Golden retriever tror tøflene er små valper

Mest lest nå

To år gamle Molly dro hunders forkjærlighet for sko ekstra langt da hun forvekslet matmors nye tøfler med små hundevalper.

Emma Chow i Seattle er matmor til den to år gamle golden retrieveren Molly. Filmen hennes der hunden får hilse på et par nye tøfler med hundeansikt går sin seiersgang rundt på nettet og sprer smil og latter.

– Molly var veldig forvirret og prøvde å finne ut om tøflene var en venn, forteller Emma Chow til den britiske avisen Daily Mail.


Vi kan tydelig se forbløffelsen i Mollys ansikt når tøflene kommer mot henne, og hun legger seg pent ned for å vise at hun er vennlig.

– Jeg tror til slutt at hun skjønte at de ikke var ekte, og begynte å fundere på om hun kunne slippe unna om hun tygget på dem, fortsetter matmor Emma.

Videoen som har blitt en stor hit på internett etter at den først ble delt på Mollys egen Instagram-side, og er nå omtalt i en rekke medier.

Ifølge Daily Mail kommenterer en av Mollys 43.000 instagram-venner «fantastisk. Jeg tror du burde tygge på disse bedragerne!». En annen anbefaler Molly å ta en full sjekk av nykommerne.

Se det søte møtet mellom Molly og tøflene i videoen under:

LES OGSÅ: Her kaster mannen seg ut i det iskalde vannet for å redde hunden

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter