Nå kan sjernekokken Gordon Ramsay og kona Tana kalle seg fembarnsforeldre. Lille Oscar James ble født forrige uke.

Gordon (52) og kone Tana (44) har fire barn fra før: Megan (21), tvillingene Jack og Holly (19) og Matilda (17). Og nå har de fått en liten attpåklatt. Lille Oscar James ble født 4. april.

Stjernekokken delte den glade nyheten på Instagram med å legge ut et bilde av seg selv med Tana og den nyfødte på sykehuset. Der skriver han:

«Etter 3 baftaer og en Emmy … endelig vant vi en Oscar, ønsk velkommen til Oscar James Ramsay som stakk innom klokka 12.58 i dag for litt lunsj! Xxx»

Bafta står for «British Academy of Film and Television Arts» og er en britisk organisasjon som holder årlige prisutdelinger innen områdene film og TV.

Avslørte nyheten på nyttårsaften

Familien avslørte at de ventet et medlem til på nyttårsaften. Da postet de en video på Instagram, der de alle ønsker følgerne godt nytt år.

LES OGSÅ
Tore på sporet: "vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny serie"

Så sier Gordon: «Og gjett hva? Godt nytt år, fordi … vi venter en til!»

Så sveiper kamera over magen til Tana, og vi hører Gordon le i bakgrunnen.

Abort i femte måned

Men det har ikke bare vært lett for Gordon og Tana å få sitt femte barn. I juni 2016, mistet de sitt ufødte barn. Tana var da fem måneder gravid. Gordon skrev den gang på Facebook:

«Hei folkens, Tana og jeg vil takke dere så mye for deres støtte de siste ukene. Vi har hatt en forferdelig helg siden Tana dessverre mistet vår sønn etter fem måneder graviditet. Vi står sammen som en familie, men vi vil takke alle igjen for deres fantastiske støtte og gode ønsker. Jeg vil sende en spesiell stor takk til det fantastiske teamet ved sykehuset i Portland for alt de har gjort for oss. Gx.»

Vi gratulerer Gordon og Tana med deres femte barn, lille Oscar James.