Forsiden Kjendisnytt Gordon Ramsay har blitt fembarnsfar

Gordon Ramsay har blitt fembarnsfar

Nå kan sjernekokken Gordon Ramsay og kona Tana kalle seg fembarnsforeldre. Lille Oscar James ble født forrige uke.

Gordon (52) og kone Tana (44) har fire barn fra før: Megan (21), tvillingene Jack og Holly (19) og Matilda (17). Og nå har de fått en liten attpåklatt. Lille Oscar James ble født 4. april.

Stjernekokken delte den glade nyheten på Instagram med å legge ut et bilde av seg selv med Tana og den nyfødte på sykehuset. Der skriver han:

«Etter 3 baftaer og en Emmy … endelig vant vi en Oscar, ønsk velkommen til Oscar James Ramsay som stakk innom klokka 12.58 i dag for litt lunsj! Xxx»

Bafta står for «British Academy of Film and Television Arts» og er en britisk organisasjon som holder årlige prisutdelinger innen områdene film og TV.

LES OGSÅ
Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har forlovet seg - slik fridde Jan Fredrik

Avslørte nyheten på nyttårsaften

Familien avslørte at de ventet et medlem til på nyttårsaften. Da postet de en video på Instagram, der de alle ønsker følgerne godt nytt år.

LES OGSÅ
Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

Så sier Gordon: «Og gjett hva? Godt nytt år, fordi … vi venter en til!»

Så sveiper kamera over magen til Tana, og vi hører Gordon le i bakgrunnen.

Abort i femte måned

Men det har ikke bare vært lett for Gordon og Tana å få sitt femte barn. I juni 2016, mistet de sitt ufødte barn. Tana var da fem måneder gravid. Gordon skrev den gang på Facebook:

«Hei folkens, Tana og jeg vil takke dere så mye for deres støtte de siste ukene. Vi har hatt en forferdelig helg siden Tana dessverre mistet vår sønn etter fem måneder graviditet. Vi står sammen som en familie, men vi vil takke alle igjen for deres fantastiske støtte og gode ønsker. Jeg vil sende en spesiell stor takk til det fantastiske teamet ved sykehuset i Portland for alt de har gjort for oss. Gx.»

Vi gratulerer Gordon og Tana med deres femte barn, lille Oscar James.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet