Hjem Kjendisnytt Gordon Ramsay i stygg ulykke: «Jeg er heldig som lever»

Gordon Ramsay i stygg ulykke: «Jeg er heldig som lever»

Den verdenskjente kokken og TV-stjernen, Gordon Ramsay, deler en viktig beskjed etter å ha overlevd en alvorlig sykkelulykke i Connecticut tidligere denne uken.

«Jeg hadde en skikkelig stygg ulykke, og jeg er ærlig talt heldig som er her,» sier Ramsay (57) i en video han la ut på Instagram.

I videoen viser Ramsay frem sitt kraftig forslåtte bryst for å understreke viktigheten av å alltid bruke hjelm når man sykler.

«Jeg bryr meg ikke om hvor kort turen er. Hjelmer kan koste penger, men de er avgjørende,» understreker han.

Ramsay oppfordrer spesielt foreldre til å sørge for at også barna alltid har på seg hjelm, selv på korte turer.

Takker legene

Ramsay takker de «utrolige» legene og sykepleierne som behandlet ham på sykehuset etter ulykken. Han delte også bilder fra både før og etter ulykken. På det første bildet står han ved siden av sin landeveissykkel, iført sykkelklær, solbriller og hjelm.

Det andre bildet, tatt etter ulykken, viser en hjelmen som er i fillebiter og en sykkeltrøye med et stort hull i brystet.

Gordon Ramsay
Foto: Gordon Ramsay

I bildeteksten skriver Ramsay om sin takknemlighet for hjelmen som reddet livet hans:

«Jeg en veldig viktig melding til alle fedre der ute… BRUK HJELM! Denne uken hadde jeg en skikkelig stygg ulykke mens jeg syklet i Connecticut. Jeg har det bra og har ikke brukket noen bein eller pådratt meg alvorlige skader, men jeg er ganske forslått og ser ut som en lilla potet.»

Han fortsetter:

«Jeg er takknemlig for alle legene, sykepleierne og personalet ved Lawrence + Memorial Hospital i New London som tok vare på meg og sjekket meg ut, men mest takknemlig for hjelmen min som reddet livet mitt. Ha en flott farsdag og vær trygg. Gx.»

Ramsay har lenge vært en ivrig syklist og triatlonutøver. I 2014 snakket han med The Telegraph om sin kjærlighet for sykling og triatlon. En av fordelene med sykling, ifølge Ramsay, er å oppdage små kaféer og bakerier i landsbyene han besøker på turene sine.

Med sin siste opplevelse ønsker Ramsay å minne alle på hvor viktig det er å bruke hjelm, uansett hvor erfaren syklist man er. «Hjelmen reddet livet mitt,» avslutter han.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com