Hjem Historier fra livet Gordon Ramsay oppfyller kreftpasientens store ønske

Gordon Ramsay oppfyller kreftpasientens store ønske

– Den største æren og den kuleste kvelden i hele mitt liv. Og til alle dere som bidro til at dette ble mulig; Jeg elsker dere, sier TikTokeren Madison i kommentarfeltet til videoen hun har delt av at hun fikk oppfylt sin store drøm. 

Det store øyeblikket kom i stand etter at Madison i januar avslørte ønskelisten over ting som er viktig for henne å gjøre – en såkalt “bucket list”. Der forteller hun at drømmen er å se og oppleve så mye som hun kan – og dessuten ønsker Madison å overbevise noen om å slutte å gå på slankekurer. Den unge kvinnen har mange hverdagslige og omtenksomme ønsker. Men det er ett som skiller seg ut: 

– Jeg vil møte Gordon Ramsay, sier hun i videoen

Da tv-kokken fikk høre om ønsket til Madison fløy han til Miami for å møte sin mangeårige fan. Her tok han imot henne på sin egen restaurant, Lucky Cat. 

Gordon Ramsay har også laget en video av møtet. Her sier han at han ønsket mer enn å bare si hei til Madison i forbifarten. Den populære tv-kokken sørget for at hun fikk en uforglemmelig helaften som endte i en dans. 

@gordonramsayofficial

I hope you had the best time @madison in Miami ! It was such an honour for you to be my VVIP last night at #LuckyCat ! Thx to everyone on TikTok too for helping making sure these dreams come true Gx

♬ Inspirational – neozilla

Her sier han at han håper Madison hadde en fortreffelig aften. TV-kokken takker også alle på tiktok som bidrar til at drømmer som dette går i oppfyllelse. 

Det var i februar 2023 at den sprudlende barnehageassistenten ble diagnostisert med tarmkreft, stadium IV. Det vil si at kreften har spredd seg til andre organer. Ifølge Kreftforeningen er det 21,7 prosent av kvinnene og 17,7 prosent av mennene som lever etter fem år på dette stadiet. 

@fruitsnackmaddy

GORDON RAMSAY! The biggest honor and the coolest night of my whole entire life. And for everyone who made this happen; I love you! @Gordon Ramsay #LuckyCatbyGordonRamsay #GordonRamsay #HellsKitchen #Miami #Cancer #StageIVCancer #TerminalCancer

♬ a thousand years – Christina Perri

Gjennom tiktok-kontoen @fruitsnackmaddy deler Madison fra livet og kampen mot den alvorlige sykdommen. 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com