Hjem Dyr Grådig måke rapper 18 poser potetgull fra butikken på en og samme dag

Grådig måke rapper 18 poser potetgull fra butikken på en og samme dag

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den frekke fuglen ble fanget på overvåkningskameraet til butikken der han har spesialisert seg på å rappe potetgull. På en og samme dag klarte måsen å stjele 18 poser potetgull!

Avisen Mirror melder at måken med de usunne matvanene som til stadighet rundstjeler Heron Foods-filialen i North Yorkshire, Storbritannia, har fått kallenavnet Stephen.

De morsomme opptakene fra butikkens overvåkningskamera viser Stephen i aksjon: Først er han på vei rett mot hyllen med potetgull. Det er åpenbart at han vet hvor favoritt-snacksen står. Lynraskt plukker han med seg en pose og «flyr» fra åstedet.

De to kvinnene som kommer løpende jobber i butikken. Maria og Denise er imidlertid ikke raske nok, og må oppgitt stå i døren og se på Stephen som sitter på parkeringsplassen og koser seg med sin tredje potetgullpose for dagen.

Personalet hevder at det dessuten også var tredje dagen på rad Stephen kom inn i nebbete stil og forsynte seg.

Butikksjef Julie Scorer Julie forteller ifølge Mirror til Kennedy News at Stephen hadde vært innom to ganger allerede den dagen opptaket er fra – og gjort nøyaktig det samme. Denne dagen ble det med tre poser potetgull. Rekorden hans er 18!

– Når jeg tar varetellingen og ser og at det mangler noe vet jeg at det er Stephen. Hittil han han kostet oss rundt 10 pund i varelager, sier hun.

For å unngå mer svinn av potetgullet valgte butikken å heller flytte stabelen med potetgull til et annet sted.

– Da han kom inn sto han og så seg rundt. Antagelig tenktehan «Hvor har de blitt av?». Så han gikk bort til en annen hylle i stedet og trasket ut med en pakke boller, forteller butikksjefen.

De prøvde også å flytte bollene. Måken er åpenbart glad i snacks, så de plasserte heller brødet i favoritthyllen til Stephen. Det eneste de oppnådde var en måke med noe sunnere kosthold.

Etter at det bare var brød å få tak i har ikke den fjærkledde kleptomanen returnert. Julie antar at brødet var mer mettende enn potetgull og boller.

Hun forteller at måsen har blitt en del av dagliglivet for ansatte i butikken.

– Det er en deltidsjobb å holde øye med ham. Måker er en del av hverdagen her i Filey, og de kan være litt av en plage, men det er morsomt hvor frekk han er, medgir butikksjefen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com