Hjem Fremhevet Gråtende Stian Blipp: – Jeg blir så enormt rørt og stolt

Gråtende Stian Blipp: – Jeg blir så enormt rørt og stolt

Helene Olafsen (31) og Stian Blipp (31) hadde nylig siste senkveld-sending. Noe som ble en rørende avslutning for dem begge. Stian Blipp gikk rett videre til neste rørende oppdrag.

Den populære programlederen har nemlig brukt helgen til å samle inn penger til Mental Helse Ungdom.

Det har han gjort sammen med Nerdelandslaget, og på en helg klarte de å samle inn over en million kroner!

I et innlegg på Instagram skriver Blipp søndag kveld:

– Kl 20.00 i dag – etter 50timer sammenhengende stream…så samlet vi i Nerdelandslaget inn 1million kroner til Mental Helse Ungdom. Det har vært noe av det villeste jeg har vært med på!

Han forteller videre om hvordan innsamlingsaksjonen har fungert.

– Vi har vært 10 mennesker som har rullert på å spille, fjolle og belyse mental helse over tre dager. Det har vært tatoveringer , dragshow, enorme fysiske prestasjoner, musikk og dans. Alle har stilt opp for å få til dette og dette viser hva kraften til et samlet nerdenorge kan utføre når vi samles.

Foto: Stian Blipp / Instagram

Over en million kroner – fra folket

Og Nerdelandslaget har virkelig fått det til å rulle inn kroner til Mental Helse Ungdom.

Den nette sum av en million kroner klarte de.

– Det er 1million kroner fra folk. Det er ingen store selskaper som har vært inne og fluffet, dette er privatpersoner som har samlet seg rundt denne enormt viktige saken. Jeg blir så enormt rørt og stolt over de som har sett på og vært med disse 50timene. Innsamlingen er åpen i noen dager til, så gå inn på spleis.no/NL om dere har lyst å gi. Tusen tusen tusen takk for oss og dere. Kjøttet går for alltid ❤️ Elsker dere. Nå skal vi sove, skriver Blipp som også har publisert et bilde av seg selv hvor tårene renner.

Stian også publisert noen stories hvor han viser hvor mye dette betyr.

«Fy søren! For en forskjell man kan gjøre for andre»

Foto: Skjermdump Instagram

«Det vil hjelpe så vanvittig mange»

Hele innlegget til Blipp ser du nedenfor (bla med pilene for å se alle bildene).

Du må gjerne trykke på deleknappen for å spre budskapet, og husk; dersom du har problemer eller trenger noen å snakke med så kan du ringe Hjelpetelefonen. Det er Mental Helses gratis døgnåpne telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Du kan være anonym og de har taushetsplikt. Telefon: 116 123

Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com