Historier fra livet Diane var gravid da hun fikk vite at ektemannen...

Diane var gravid da hun fikk vite at ektemannen har dager igjen å leve – gjorde det nødvendige for at han skulle få treffe datteren

-

- Reklame -

Da Diane Aulger fant ut at hun var gravid, var hun glad. Livet hadde vært vanskelig ettersom hennes ektemann Mark hadde kjempet mot tykktarmskreft 3 ganger. Men han hadde endelig vunnet over kreften, og de gledet seg til å fortsette med sine liv og bringe et nytt tilskudd inn i sin familie.

Men så fortalte legene dem noe som knuste dem – Mark ble diagnostisert med lungefibrose, en sykdom som stopper oksygenstrømmen fra lungene til hjernen og andre vitale organer.

Diane var knust over at mannen hennes ikke kunne være der for å se at datteren deres komme inn i verden, så hun tok en vanskelig beslutning som mange så på som kontroversielt.

Den 18. januar, da hun var langt nok inne i graviditeten, dro Diane til sykehuset for å inngangsette fødselen, slik at Mark kunne holde sin datter i armene før han døde.

Hun trodde hun ville være alene under fødselen, men legene fikk faktisk Mark til å være tilstedet da Diane satt i gang med fødselen. Diane fødte Savannah mens mannen hennes lå i sykesengen ved siden av henne.

- Reklame -

Dette var det største øyeblikket paret noen gang hadde hatt. Mens de begge var fornøyde ved fødselen av deres datter, visste de ikke hvor mye tid de ville ha sammen som en familie.

Diane plasserte Savannah i Marks armer, og selv om det var smerte i øynene hans, holdt han henne og fortalte henne at han var hennes pappa, og han elsket henne veldig mye.

Bare dager senere, den 23. januar, så Diane på Marks monitorer og kunne se at han ikke hadde lenge igjen. Hun plasserte så Savannah i armene hans og de holdt hender til han sluttet å puste.

Selv om hele situasjonen var smertefull og vanskelig, og selv om mange satte spørsmålstegn ved Dianes beslutning om å igangsette fødselen, er hun glad for at hennes mann og datter kunne tilbringe noen dyrebare øyeblikk sammen. Det er øyeblikk hun aldri vil glemme.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Advarsel fra lege: Å ta med telefonen på toalettet kan gi hemoroider – La telefonen ligge

Uansett hva man sier, er det mange av oss som gjør det.  Vi tar telefonen med oss på toalettet. Dette...

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇