onsdag, august 12, 2020

Diane var gravid da hun fikk vite at ektemannen har dager igjen å leve – gjorde det nødvendige for at han skulle få treffe datteren

Mest lest nå

Da Diane Aulger fant ut at hun var gravid, var hun glad. Livet hadde vært vanskelig ettersom hennes ektemann Mark hadde kjempet mot tykktarmskreft 3 ganger. Men han hadde endelig vunnet over kreften, og de gledet seg til å fortsette med sine liv og bringe et nytt tilskudd inn i sin familie.

Men så fortalte legene dem noe som knuste dem – Mark ble diagnostisert med lungefibrose, en sykdom som stopper oksygenstrømmen fra lungene til hjernen og andre vitale organer.


Diane var knust over at mannen hennes ikke kunne være der for å se at datteren deres komme inn i verden, så hun tok en vanskelig beslutning som mange så på som kontroversielt.

Den 18. januar, da hun var langt nok inne i graviditeten, dro Diane til sykehuset for å inngangsette fødselen, slik at Mark kunne holde sin datter i armene før han døde.

Hun trodde hun ville være alene under fødselen, men legene fikk faktisk Mark til å være tilstedet da Diane satt i gang med fødselen. Diane fødte Savannah mens mannen hennes lå i sykesengen ved siden av henne.

Dette var det største øyeblikket paret noen gang hadde hatt. Mens de begge var fornøyde ved fødselen av deres datter, visste de ikke hvor mye tid de ville ha sammen som en familie.

Diane plasserte Savannah i Marks armer, og selv om det var smerte i øynene hans, holdt han henne og fortalte henne at han var hennes pappa, og han elsket henne veldig mye.

Bare dager senere, den 23. januar, så Diane på Marks monitorer og kunne se at han ikke hadde lenge igjen. Hun plasserte så Savannah i armene hans og de holdt hender til han sluttet å puste.

Selv om hele situasjonen var smertefull og vanskelig, og selv om mange satte spørsmålstegn ved Dianes beslutning om å igangsette fødselen, er hun glad for at hennes mann og datter kunne tilbringe noen dyrebare øyeblikk sammen. Det er øyeblikk hun aldri vil glemme.

130,381FansLik
1,536FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter