in ,

Diane var gravid da hun fikk vite at ektemannen har dager igjen å leve – gjorde det nødvendige for at han skulle få treffe datteren

Da Diane Aulger fant ut at hun var gravid, var hun glad. Livet hadde vært vanskelig ettersom hennes ektemann Mark hadde kjempet mot tykktarmskreft 3 ganger. Men han hadde endelig vunnet over kreften, og de gledet seg til å fortsette med sine liv og bringe et nytt tilskudd inn i sin familie.

Men så fortalte legene dem noe som knuste dem – Mark ble diagnostisert med lungefibrose, en sykdom som stopper oksygenstrømmen fra lungene til hjernen og andre vitale organer.

Diane var knust over at mannen hennes ikke kunne være der for å se at datteren deres komme inn i verden, så hun tok en vanskelig beslutning som mange så på som kontroversielt.


Den 18. januar, da hun var langt nok inne i graviditeten, dro Diane til sykehuset for å igangsette fødselen, slik at Mark kunne holde sin datter i armene før han døde.

Foto: Skjermdump Youtube

Hun trodde hun ville være alene under fødselen, men legene fikk faktisk Mark til å være tilstede da Diane satt i gang med fødselen. Diane fødte Savannah mens mannen hennes lå i sykesengen ved siden av henne.

Dette var det største øyeblikket paret noen gang hadde hatt. Mens de begge var fornøyde ved fødselen av deres datter, visste de ikke hvor mye tid de ville ha sammen som en familie.

– Dagen hun ble født var oksygennivået hans veldig høyt, sier kona til Abc News.

– Han holdt henne i 45 minutter. Og vi gråt bare hele tiden.»

Diane plasserte Savannah i Marks armer, og selv om det var smerte i øynene hans, holdt han henne og fortalte henne at han var hennes pappa, og han elsket henne veldig mye.

Bare dager senere, den 23. januar, så Diane på Marks monitorer og kunne se at han ikke hadde lenge igjen. Hun plasserte så Savannah i armene hans og de holdt hender til han sluttet å puste.

– Mark var en veldig morsom fyr. Barna mine forteller fortsatt vitser som de lærte av han. Han ville ha vært en fantastisk pappa for Savannah, sier Diane til Abc News.

Selv om hele situasjonen var smertefull og vanskelig, og selv om mange satte spørsmålstegn ved Dianes beslutning om å igangsette fødselen, er hun glad for at hennes mann og datter kunne tilbringe noen dyrebare øyeblikk sammen. Det er øyeblikk hun aldri vil glemme.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Var adskilt i 12 år – Se den rørende gjenforeningen av elefantfamilien

Tenåringsjenta var for sen til skolen – Hun ba mamma om å skrive i meldeboka, morens respons hylles av tusener