in

Gravid mor og hennes tre barn døde i trafikkulykke – de mistet livet totalt unødvendig

25-åringen krasjet inn i bilen til gravide Lindsey og hennes tre barn. Senere skulle det vise seg at føreren av ulykkesbilen både kjørte for fort, og brukte mobiltelefonen mens han kjørte.

Lindsey Schmidt (29) og hennes mann Edward bodde i Beacher i Illinois i USA. De hadde tre sønner sammen, Owen (6), Weston (4) og Kaleb (1). I tillegg var Lindsey gravid med deres fjerde barn. Det skriver Newsner.

Det var i begynnelsen av sommerferien, og guttene skulle på sommerleir. De hadde gledet seg lenge. Lindsey lastet de tre guttene inn i bilen og satte av gårde. Dessverre kom de aldri frem.


Foto: YouTube

To døde momentant

Vet et kryss, ble de påkjørt av en annen bil. Lindsey og ettåringen Kaleb døde momentant i den voldsomme krasjen. De to eldste guttene, Owen og Weston, ble fraktet til sykehuset i hui og hast. Dessverre døde de der etter bare noen få dager.

25-åringen som kjørte den andre bilen, hadde ikke sett stopp-skiltet som stod i krysset fordi han brukte mobiltelefonen mens han kjørte. Det er uklart om han tekstet eller snakket i telefonen. Han slapp unna med mindre skader, og måtte kun operere en skade i armen.

Igjen satt ektemannen og pappaen Edward. Plutselig hadde han mistet hele sin familie.

Foto: YouTube

Livsfarlig å bruke mobilen når man kjører

Det er livsfarlig å bruke mobiltelefonen når man kjører bil. Likevel er det mange som gjør nettopp dette.

Ifølge Statens Vegvesen, ble det fra 1. januar i år, innført prikkbelastning for ulovlig bruk av mobil under kjøring. Brudd på mobilbruksforbudet vil medføre to prikker i førerkortet, alternativt fire prikker i prøveperioden. I dag gir brudd på forbudet en bot på 1.700 kroner. Det er totalforbud mot å bruke håndholdt mobil når man kjører bil.

Samferdselsdepartementet opplyser at de vil følge utviklingen nøye, og både botens størrelse og antall prikker vil kunne justeres opp om det skulle vise seg å være nødvendig.

Foto: YouTube

Historien er tragisk men bør også være en påminner til oss. Aldri bruk telefonen mens du kjører – du risikerer ikke bare ditt eget liv men også uskyldige liv som denne familien. 

Hva er fyllekjøring? (Se video):

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Camilla Herrem

Camilla Herrem deler gladnyhet: – «Fyttigrisen så me glede oss»

grått hår

Har du blitt grå i håret? Gratulerer, da har du mest sannsynlig et langt og godt liv foran deg