lørdag, april 17, 2021

Gravid prinsesse Eugenie dukket overraskende opp på minnesmarkering kort tid før fødselen

Mest lest nå

Prinsesse Eugenie av York gjorde en overraskende opptreden fredag for å minnes ofrene i Morecambe Bay-katastrofen.

Prinsesse Eugenie dukket overraskende opp sammen med venninnen Julia de Boinvilles på en markering for ofrene i Morecambe Bay-katastrofen. Dette skriver Hello Magazine.

Prinsessen av York og De Boinville har stiftet organisasjonen «The Anti Slavery Collective», som setter fokus på trafficking og moderne slavearbeid.


De to delte nylig en video der de mintes en gruppe kinesiske fremmedarbeidere som døde under arbeid etter at de var smuglet til Liverpool for å plukke hjerteskjell til dumpinglønn. Skjellene plukkes ved lavvann. De kinesiske arbeiderne som ifølge Wikipedia ikke var kjent med lokal geografi ble avskåret av det innkommende tidevannet i bukta. Minst 21 illegale fremmedarbeiderne druknet i den tragiske hendelsen.

Noen babymage ble imidlertid ikke avslørt på videoe, ettersom prinsesse Eugenie ble filmet fra skuldrene og opp.

Babyen ble det første barnebarnet til Eugenies foreldre, prins Andrew og Sarah Ferguson, og det niende oldebarnet til dronning Elizabeth og prins Philips.

Baby-nyheten ble kjent i september da prinsesse Eugenie delte et bilde av babytøfler på Instagram med meldingen «Jack og jeg er så spente på begynnelsen av 2021…».

Og på tirsdag ble den lille født.

Prinsessen og ektemannen Jack Brooksbank feiret nylig treårsdag for sin forlovelse. De to giftet seg i 2018.

Eugenie arbeider til daglig som direktør ved kunstgalleriet Hauser & Wirth i London. Hun har jobbet for galleriet de siste fem årene.

Prinsessen av York er også involvert i en rekke veldedige organisasjoner, blant annet som medstifter av «The Anti Slavery Collective».

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter