fredag, oktober 2, 2020

Gravid tenåring meldte faren og tanten til politiet etter å ha sett avslørende overvåkningsvideo på Facebook

Mest lest nå

Overvåkningsvideoen på Facebook viser to personer som bryter seg inn i pensjonerte Marlene Stott sitt hus, og stjeler gjenstander med høy affeksjonsverdi.

Cora, som er mannens datter og kvinnens niese, kommenterte videoen med faren og tantens navn. Senere ble hun kalt inn til politiet, hvor hun bekreftet deres identitet.

«Jeg fant ut i Februar at jeg venter barn, og han var overlykkelig over å skulle bli bestefar. Det var han første barnebarn og dette skulle bli en ny start for ham,» forteller Cora til The Sun.


«Under en måned etter, ser jeg ham på Facebook, mens han raner et hus.»

Foto: Skjermdump Facebook

Cora er skuffet over at barnet hennes ikke får ha bestefaren i hverdagen. Faren har vært inn og ut av fengsel store deler av hennes egen barndom.

Foreldrene bodde ikke sammen, men Cora forteller at hun alltid har hatt et stort hjerte for faren, og et ønske om at han ville forandre seg.

«Ved et par anledninger tok han meg med på kino og vi hadde dagen sammen. Jeg elsket det.»

«Å sende min egen far i fengsel var det vanskeligste jeg noen gang har gjort. Men det var det riktige å gjøre,» sier hun.

Selvmordsmelding

Etter at Cora hadde navngitt faren og han var arrestert, fikk hun en sms av ham hvor han ba henne om ikke å føle skyld, men at han ville ta farvel og at hun ikke ville se ham igjen.

«Jeg fikk panikk først og ble bekymret for at han skulle ta sitt eget liv fordi jeg hadde anmeldt ham, men så innså jeg at han bare er selvopptatt og oppmerksomhetssøkende. Det var ikke jeg som skulle føle skyld,» sier Cora.

Faren ble dømt til fire å i fengsel, og Cora besluttet at han ikke fortjener å være en del av barnebarnets liv.

LES OGSÅ: Mannen prøvde å kidnappe 10 år gamle Madison. Hennes reaksjon hylles verden over

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter