Hjem Fremhevet Grenseløs kjærlighet: Etter avslag på oppholdstillatelse tar AnneMa drastisk grep

Grenseløs kjærlighet: Etter avslag på oppholdstillatelse tar AnneMa drastisk grep

De siste to årene har nordmenn blitt kjent med en rekke par som har funnet kjærligheten på tross av aldersforskjell og langdistanseforhold gjennom serien «Grenseløst forelsket» på TVNorge. Et av parene er Anne Marit Yuvali (64) fra Arendal og hennes 33 år gamle yngre tyrkiske mann Dündar (31). De har jobbet på spreng for at Dündar skal få bo i Norge.

Paret, som har vært gift i tre år, har lenge kjempet for å få Dündar til Norge.

I november kom den nedslående nyheten: Dündar fikk avslag på oppholdstillatelse. Myndighetene mente at kjærligheten mellom dem ikke var ekte, og dermed ble søknaden avvist.

– Det er veldig tungt, men så lenge vi snakker om at det er tungt og har lov til å sørge, går det. Det er som å miste en mann hver dag. Man er enke hver dag, fordi det er ingen løsning. Vi må vente og vente, og det kan ta opptil så og så lenge, ikke sant, har AnneMa tidligere uttalt til Se og Hør.

AnneMa valgte å ikke gi opp. Hun tok saken til retten og var i mai i Oslo Tingrett, hvor hun nå venter på en domsavsigelse. Men ventetiden har blitt for lang. I en video lagt ut på Facebook forteller AnneMa at hun ikke lenger kan vente på rettens avgjørelse.

LES OGSÅ: Herlig gladmelding fra Richiel og Tore som deltok i «Grenseløst forelsket»: Drømmen er oppfylt

«Som mange av dere vet, har vi søkt om oppholdstillatelse for Dündar, men har ennå ikke fått svar fra dommeren. Derfor har vi bestemt at jeg flytter til Tyrkia,» sier hun i videoen.

Reiser i juli

AnneMa har allerede en fleksibel billett, og planen er å reise sørover den 4. juli. Hvorvidt flyttingen blir permanent, er fortsatt uklart, men hun nevner at leiligheten hun bor i nå vil bli ledig når hun drar.

Nå ser det ut til at kjærligheten trosser alle grenser. AnneMa og Dündar vil endelig bo sammen i Tyrkia, hvor de kan starte et nytt kapittel i sitt liv.

Vi ønsker AnneMa og Dündar lykke til på deres nye eventyr sammen!

  1. AnneMa og Dundar
  2. AnneMa
Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com