torsdag, juli 2, 2020

Greta Thunberg får egen TV-serie

Mest lest nå

Dette er Norges giftigste plante

På denne tiden av året er det vakre blomster å se overalt. Men mange blomster og planter er dessverre svært giftige. Selsnepe, anses å...

Den 17 år gamle svenske klimaaktivisten Greta Thunberg får nå sin helt egne TV-serie på britiske BBC. Serien skal følge Greta på hennes reiser rundt i verden, og vise henne fra en personlig side.

«Dette er en unik mulighet å få en innsikt i hvordan det er å være et av de mest kjente ansiktene på planeten», sier produsent Rob Lidell i en uttalelse, i følge Aftonbladet.

TV-kameraene skal følge den unge klimaaktivisten når hun reiser jorden rundt i sin misjon for å spre kunnskap om klimaforandringene. Vi skal få følge med Greta mens hun treffer verdensledere, når hun skriver taler og i det hele tatt se hvordan hun lever livet sitt i rampelyset.


Ifølge BBC, skal vi også få se en mer personlig side av Greta.

En av planetens mest kjente ansikter

«Klimautfordringene er kanskje vår tids viktigste spørsmål, og derfor kjennes det helt riktig å skape en serie som utforsker fakta og vitenskapen bak dette kompliserte emnet», sier produsenten Rob Liddell.

«Å kunne gjøre det med Greta er et ekstraordinært privilegium og en sjanse til å få innsikt i hvordan det er å være et globalt ikon og en av planetens mest kjente ansikter», sier han videre.

Det er foreløpig ikke bestemt når serien kommer på TV.

Årets person

I desember, ble Greta Thunberg kåret til Årets person av Time Magazine. Hun ble med det den yngste personen som noen gang har fått denne prestisjefylte utmerkelsen.

«Der andre smiler for løse opp stemningen, visner Thunberg. Der andre snakker om håp, gjentar Thunberg det uangripelige i vitenskapen: Hav vil stige. Byer vil oversvømmes. Millioner av mennesker vil lide», skrev Times i sin begrunnelse.

«Hun misliker store folkemengder, ignorerer småprat, snakker direkte og i ukompliserte setninger. Hun blir ikke smigret eller distrahert. Hun blir ikke imponert av andre personers kjendisstatus – eller i sin egen økte kjendisstatus», skrev magasinet videre.

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter