søndag, desember 5, 2021

Har du grevinneheng? Da bør du prøve denne enkle øvelsen!

Mest lest nå

Grevinneheng er noe de aller fleste kvinner vil oppleve å få i løpet av livet. Det er absolutt ikke noe farlig med grevinneheng, som er et uttrykk for en dvask bakside av overarmen. Allikevel er det mange som ikke synes det er noe pent og mange kvinner ønsker å bli kvitt det.

Grevinneheng er som sagt ikke farlig, i motsetning til fett som ligger seg rundt magen. Fett på baksiden av armene utgjør ingen helserisiko, allikevel er det mange som ikke synes det er særlig pent og vil få gjort noe med det.

Grunnen til at man får grevinneheng er to ting:


  • Når vi blir eldre mister huden elastisitet og blir mer dvask.
  • Når man blir eldre så taper man naturlig muskelmasse, noe som vises godt på dette området.

Den gode nyheten er at det slett ikke er umulig å bli kvitt grevinnehenget. Men det krever at du trener. Heldigvis finnes det enkle treningsøvelser som er effektiv akkurat på dette området.

Treningsekspert Helle Bornstein forteller til KK at trening hjelper, og har gitt sine beste tips til øvelser man kan gjøre for å bli kvitt grevinneheng.

Dette bør du gjøre: 

  • Tren annen hver dag slik at du også har dager hvor kroppen restituerer.
  • Fokuser på øvelser som trener triceps, muskelen bak på overarmen. Dette er øvelser som smale pushups, dips og tricepspress (se video av denne øvelsen nederst i artikkelen).
  • Gjør 5-10 av hver øvelse, med en liten pause i mellom. Kjør tre runder. Det skal være så tungt at du ikke klarer en repetisjon til.

I videoen nedenfor blir du instruert av instruktør Helle G. Bornstein. Hun viser deg akkurat hva du må gjøre for å kvitte deg med grevinnehenget! 

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt leverflekkene på hendene

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter