Hjem Historier fra livet 88-åringen ble sjokkert da hun fant flere lår- og kjevebein i bedene sine – Så oppdaget politiet den absurde grunnen

88-åringen ble sjokkert da hun fant flere lår- og kjevebein i bedene sine – Så oppdaget politiet den absurde grunnen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

88-år gamle Ann Mathers ringte politiet etter å ha funnet flere lår- og kjevebein spredt rundt i blomsterbedene sine.

Hun har også funnet en hodeskalle i hagen. Da sperret politiet hjemmet hennes av som et potensielt åsted, melder WalesOnline.

Det ble imidlertid snart klart at det ikke dreide seg om en drapsmann på frifot. Etter noe etterforskning ble det klart at de skyldige var en koloni grevlinger som hadde dratt beinrestene inn i hagen hennes etter å ha romstert på en nærliggende kirkegård.

Grevlingene fikk tilgang til kirkegården via en gangsti mellom kirkegården og Anns hus.

Anns familie har appellert til myndighetene om å få hjelp, ettersom funnene skremmer livet av den eldre kvinnen. Men de har gjort det klart at de ikke kan flytte grevlingene før årets hekkesesong er over.

– Dette problemet har pågått i et år nå, og moren min er lei av det. Grevlingene lager tuneller under gravene, og når de kommer over en som har kollapset, drar de beina ut og dumper dem i mammas hage. De slenger rester av mennesker over hele plenen til mamma, og det er ingenting vi kan gjøre med det, sier Anns datter Lorraine.

Ann som bor like ved kirkegården la først merke til beinrester i hagen i fjor.

– Jeg var på ferie da mamma ringte meg i hysterisk og sa at hun hadde funnet en hodeskalle i buskene. Jeg visste ikke hva i all verden som foregikk, men da jeg dro dit trodde jeg ikke mine egne øyne, sier Lorraine.

– Det var levninger overalt. Vi ringte politiet og de forseglet det som et åsted. Jeg vet ikke om de trodde det kunne være et mulig drapsoffer, men de fant ganske snart mange hull i hagen der grevlingene hadde gravd seg gjennom, sier hun.

Lorraine, som bor i nærheten av moren i forteller at moren har funnet mange bein i løpet av de siste 12 månedene.

Det viste seg at grevlinger var gravrobberne. Foto: Canva

– En kveld hun kom ned fant hun syv grevlinger på plenen. Hun vil bare ha bort grevlingene, men kommunen kan ikke flytte dem før hekkesesongen er over. Det må være veldig vondt for folk hvis de oppdager at slektningene deres har blitt gravd opp, sier Lorraine.

Rådmannen i kommunen sier at ettersom grevling er en fredet art, jobber de nå med å skaffe hjelp fra en kvalifisert økolog for å løse problemet.

  1. trehus
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com