Hjem Kjendisnytt Grini: – Jeg følte veldig på at de unge allierte seg og spilte spill

Grini: – Jeg følte veldig på at de unge allierte seg og spilte spill

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I sesongens andre tvekamp på «Farmen kjendis» ble det Shabana Rehman som røk ut fra kjendisgården.

Komiker og skribent Shabana Rehman møtte radioprofil Ingrid Simensen i sesongens andre tvekamp på Farmen Kjendis.

Les også: Shabana og Vebjørn fra Farmen Kjendis avslører mangeårig vennskap

Ettersom radioprofilen var andrekjempe fikk hun velge gren. De to duellerte i en kunnskapskonkurranse.

– Det var en fair kamp og jeg var forberedt både på å vinne og å måtte forlate gården, sier Shabana til TV 2 like etter å ha forlatt resten av gjengen.

De to første ukene på Farmen kjendis har til tider vært ganske så turbulente for 45-åringen. Dette skyldes at hun og Dorthe Skappel ved flere anledninger røk i tottene på hverandre.

Les også: Snart premiere på «Farmen kjendis» – Jeg er livredd

– Jeg kom ikke skjevt ut med Dorthe, det vil jeg ikke si. Men jeg ble først pekt ut av Dorthe til den hun ville ha ut. Det hadde jeg ingen problemer med, men måten hun gikk frem på, og som flere ble med på, var en del av en dårlig spilt allianse. Jeg bærer ikke nag, sier Shabana til VG.

Det hun sikter til er at Dorthe Skappel alt første uken da hun var storbonde ba Kjersti Grini være førstekjempe og velge Shabana. De to kommer imidlertid godt overens, så etter at Kjersti Grini hadde avslørt dette for Shabana ble det litt trykket stemning inne på kjendisgården.

Les også: Kjersti Grinis bruk av N-ordet på Farmen skaper reaksjoner

– Jeg satt under tvekampen og håpet veldig sterkt på Shabana. Men hva skal jeg si? Jeg følte veldig på at de unge allierte seg og spilte spill, mens vi mer voksne brukte mye energi på den sosiale utfordringen. Jeg ønsket at Shabana skulle vinne, mens de unge sikkert håpet mer på Ingrid, sier Grini til VG.

Nå går turen til Torpet kjendis, noe Shabana gleder seg til.

– Jeg var ikke klar for å gå tilbake til 2022. I hvert fall ikke en så brå overgang. Så da jeg ble spurt om Torpet, var jeg ikke i tvil. Jeg gleder meg til det, sier hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com