lørdag, desember 7, 2019
Kjendisnytt Gro Hammerseng-Edin med vakker kjærlighetserklæring til kona

Gro Hammerseng-Edin med vakker kjærlighetserklæring til kona

-

Anja Hammerseng-Edin er hjemme i mammaperm for tiden. Og kona hennes, Gro, beundrer måten hun er på.

Anja og Gro har en felles Instagram-profil der de deler fra livene sine. Forrige uke, delte Gro et langt og rørende innlegg om alt hun setter pris på i livet, blant annet kona Anja.

«Anja i mammaperm disse fine sommerukene har vært helt fantastisk», skriver hun.

«Menneskene jeg omgås påvirker meg så klart fortsatt. Derfor er jeg ekstremt gla for Anjas måte å være på. Hennes tankesett og hennes måte å møte mennesker på inspirerer meg. Jeg henter ut så utrolig mye positivt av å være rundt henne. Hun våger å være seg selv. Er nysgjerrig. Gjør kanskje ting på en annen måte enn mange andre. Tar andre valg. Er aldri belærende eller påtrengende med «sin måte» å leve på. Hun tillater meg å være meg og ta andre valg. Noen ganger dilter jeg dog etter. Fordi jeg ser den positive effekten av det hun gjør. I sommer har jeg sett effekten av oppmerksomhetstrening i form av meditasjon. Jeg skal prøve meg. Lære noe nytt», skriver Gro videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hammerseng-Edin (@hammersengedin)

Historisk forside

Tidligere i sommer, prydet paret forsiden av magasinet KK. Det er første gang et lesbisk par har vært på en norsk magasinforside. I intervjuet inne i bladet, snakket de to om hvordan det var å bli foreldre for andre gang, og hvilke fordommer de møter på.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Gift i seks år med hun med hatten🎩 #sukker

Et innlegg delt av Hammerseng-Edin (@hammersengedin)

Gro sier at hun har tenkt gjennom hva slags samfunn barnet ville møte, hva som eventuelt kunne bli vanskelig for ham eller henne med tanke på at det fortsatt eksisterer noen fordommer og en del uvitenhet.

Betingelsesløs kjærlighet

«Jeg kom vel fram til at det viktigste var at jeg var trygg på at Anja og jeg ville gjøre alt vi kunne for å være gode foreldre for Mio. På vår måte», sa Gro til KK.

Hun sa videre at det viktigste hun kunne gi de to barna, var betingelsesløs kjærlighet, og at de skal føle seg trygge.

 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...