onsdag, mai 19, 2021

Gro Hammerseng har født en sønn – Nå røper foreldrene navnet

Mest lest nå

Onsdag var en stor dag for tidligere håndballprofil Gro Hammerseng-Edin. Hun fødte en herlig liten gutt.

Gro og kona Anja Hammerseng-Edin publiserte et innlegg på Instagram hvor de takker for all oppmerksomhet og omtanke. Instagram-innlegget inneholdt også en liten overraskelse; navnet på gutten.


«Tusen takk for alle hilsener og blomster. Bruker tida med vårt nye familiemedlem og fersk storebror,» skriver de.

Tidligere i sommer publiserte det lykkelige paret en annen oppdatering på Instagram hvor de tok et oppgjør med hvor stigmatiserende det kan være å fremstå som for glade og lykkelige på sosiale medier. På Instagramprofilen sin skrev de:

«Denne sommeren er det verdt å være litt ekstra takknemlige for! Vi er klare for å snart få hilse på lillebror. 

Med gode venner har vi diskutert dette med å komme i fare for å framstå som om man er FOR gla eller FOR happy, for det går da ikke an å ha det så jæ.. bra hele tiden. Det kan provosere, irritere og ikke minst framprovosere et enormt behov hos enkelte mennesker til å formidle at det er umulig å ha det sånn. Ingen har det sånn. Det er fake! Umulig. Fortsatt forelska? Nei, bare vent! Det går ikke i lengden. Lykkelig som høygravid i denne varmen. Nei nei nei, det går ikke. Du lyver. FAKE. Jeg ble nettopp fortalt at jeg skulle slutte å lyve om at jeg har kost meg med sykkelturer i sommer. Ingen gravide synes det er noe særlig, måtte jeg da være enig med henne i! Kvinnen nærmest ropte til meg. 

Vi er ikke like glade hele tiden. Dager og perioder kan være krevende og vanskelige. Vi gråter. Vi ler. Vi opplever opp og nedturer. Tvil, håp og optimisme i bølger gjennom livet. Like fullt, vi velger å være takknemlige for den gaven det er å ha evnen til å glede seg over de små og store tingene i livet. Kjærligheten, familien, morsrollen, sol på en sommerdag, en liten på vei.

En god latter eller en is på stranda med tærne i saltvannet. Det betyr ikke at vi ønsker å framstå som perfekte at vi nå legger ut et bilde. Det skal ikke være kleint å si at man har det bra. Det betyr ikke at man har det hele tiden. Men mest sannsynlig at det kjennes rett å gjøre det akkurat nå.

For meg er det nok at Anja setter på favorittsangen min høyt i bilen her nå. Det er en sånn dag. Gåsehud og masse takknemlighet for livet og for livet i magen. 

Jeg ligger og svetter som en gal på natten, litt kramper i beina i blant, mini flytter på seg, kynnere som holder meg våken. Myggstikk på hele den svette rumpa. Nattesøvnen er ikke prima for å si det slik. Men er det verdt det? Hell yeah. Og for en gave at jeg kan få oppleve dette miraklet med ei som jeg elsker.

Ingen vet hva som venter en i livet eller hvor lenge man får være her. Da er det gull å ha evne til å være gla her og nå. (Takk for at dere minner oss på det i blant)»

Vi ønsker tobarnsforeldrene all glede og lykke sammen med sine to herlige barn! Gratulerer så mye! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter