lørdag, juni 12, 2021

Ekteskapsrådgiver forteller: Dette er grunnen til at kvinner forlater menn de elsker

Mest lest nå

Justice Schanfarber er en amerikansk ekteskapsrådgiver som følges av mennesker fra hele verden. Det er noe med måten Justice vinkler problemstillinger på som svært mange kan kjenne seg igjen i. Den populære rådgiveren har en egen blogg hvor han deler sine beste tips. Innlegget nedenfor er et av rådgiverens mest populære.

Dette er grunnen til at kvinner forlater menn som de elsker

Det er en enkel sannhet som alle menn trenger å vite. Det er at kvinner forlater menn som de elsker. Det er forferdelig for dem, det knuser hjertene deres. Men de gjør det. 


Ekteskapsrådgiveren fortsetter med å forklare at det selvfølgelig kan være mange grunner til at kvinner forlater sine menn, men det er spesielt én grunn som går igjen, og som han ønsker at alle menn skal være klar over:

Kvinner forlater sin mann når han ikke er tilstedeværende. Han jobber, spiller golf, ser på tv, fisker. Listen er lang. Disse mennene er ikke onde. De er gode menn, de er gode fedre, de støtter familien økonomisk. Det er hyggelige og vennlige. Men de tar sine koner for gitt. De er ikke tilstede. 

Konene som kommer inn på mitt kontor forteller meg at det er skremmende når man innser at tapet av ektemannen ikke er ulevelig. Noen ganger gråter de. Menn: Jeg sier ikke hva som er riktig og galt, jeg sier bare hva jeg ser. 

Han fortsetter med et par gode råd.

Kvinner ønsker at du skal føle henne. Hun vil ikke ha åndsfraværende eller rask sex. Hun vil føle din lidenskap. Kan du føle din lidenskap? Kan du vise henne den? Ikke bare din lidenskap for henne eller for sex, men din lidenskap for å være i live. Har du den? Det er det mest attraktive ved deg. Hvis du har mistet den, hvorfor? Hvor forsvant den? Finn ut av det. Finn den.

Deretter gjelder det å finne ut av, om du er tilstede i din kones selskap: 

Hvis du tror, at du er til stede med din kone, så prøv å lytte til henne. Begynner tankene dine å rømme? Legg merke til det. Når du ser på henne, hvor dypt ser du henne? Se en gang til, se dypere. Møt blikket hennes og hold det i lenger tid enn normalt, lenger enn det er behagelig.

Om hun spør deg hva du driver med, så fortell henne at du ser inn i henne. At du vil se henne for den hun er. At du er nysgjerrig på henne. Etter alle disse årene vil du fremdeles finne ut av hvem hun er, hver eneste dag. Men si det bare dersom du virkelig mener det, hvis du vet at du snakker sant.  

Schanfarbers fortsetter med å foreslå alle fraværende menn bør dedikere fem minutters full oppmerksomhet til sin kone hver dag. Det burde tross alt være en overkommelig oppgave.

Justice Schanfarbers populære blogginnlegg kan leses i sin helhet her.

Er du enig med ekteskapsrådgiveren? Del i så fall tipsene hans slik at flest mulig menn leser dette! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter