Forsiden Nyttig Ekteskapsrådgiver forteller: Dette er grunnen til at kvinner forlater menn de elsker

Ekteskapsrådgiver forteller: Dette er grunnen til at kvinner forlater menn de elsker

Justice Schanfarber er en amerikansk ekteskapsrådgiver som følges av mennesker fra hele verden. Det er noe med måten Justice vinkler problemstillinger på som svært mange kan kjenne seg igjen i. Den populære rådgiveren har en egen blogg hvor han deler sine beste tips. Innlegget nedenfor er et av rådgiverens mest populære.

Dette er grunnen til at kvinner forlater menn som de elsker

Det er en enkel sannhet som alle menn trenger å vite. Det er at kvinner forlater menn som de elsker. Det er forferdelig for dem, det knuser hjertene deres. Men de gjør det. 

Ekteskapsrådgiveren fortsetter med å forklare at det selvfølgelig kan være mange grunner til at kvinner forlater sine menn, men det er spesielt én grunn som går igjen, og som han ønsker at alle menn skal være klar over:

Kvinner forlater sin mann når han ikke er tilstedeværende. Han jobber, spiller golf, ser på tv, fisker. Listen er lang. Disse mennene er ikke onde. De er gode menn, de er gode fedre, de støtter familien økonomisk. Det er hyggelige og vennlige. Men de tar sine koner for gitt. De er ikke tilstede. 

Konene som kommer inn på mitt kontor forteller meg at det er skremmende når man innser at tapet av ektemannen ikke er ulevelig. Noen ganger gråter de. Menn: Jeg sier ikke hva som er riktig og galt, jeg sier bare hva jeg ser. 

Han fortsetter med et par gode råd.

Kvinner ønsker at du skal føle henne. Hun vil ikke ha åndsfraværende eller rask sex. Hun vil føle din lidenskap. Kan du føle din lidenskap? Kan du vise henne den? Ikke bare din lidenskap for henne eller for sex, men din lidenskap for å være i live. Har du den? Det er det mest attraktive ved deg. Hvis du har mistet den, hvorfor? Hvor forsvant den? Finn ut av det. Finn den.

Deretter gjelder det å finne ut av, om du er tilstede i din kones selskap: 

Hvis du tror, at du er til stede med din kone, så prøv å lytte til henne. Begynner tankene dine å rømme? Legg merke til det. Når du ser på henne, hvor dypt ser du henne? Se en gang til, se dypere. Møt blikket hennes og hold det i lenger tid enn normalt, lenger enn det er behagelig.

Om hun spør deg hva du driver med, så fortell henne at du ser inn i henne. At du vil se henne for den hun er. At du er nysgjerrig på henne. Etter alle disse årene vil du fremdeles finne ut av hvem hun er, hver eneste dag. Men si det bare dersom du virkelig mener det, hvis du vet at du snakker sant.  

Schanfarbers fortsetter med å foreslå alle fraværende menn bør dedikere fem minutters full oppmerksomhet til sin kone hver dag. Det burde tross alt være en overkommelig oppgave.

LES OGSÅ
Supertriks - Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene
LES OGSÅ
Setter du også melkekartongen feil i kjøleskapet?

Justice Schanfarbers populære blogginnlegg kan leses i sin helhet her.

Er du enig med ekteskapsrådgiveren? Del i så fall tipsene hans slik at flest mulig menn leser dette! 

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet