Hjem Nyheter Grusomme detaljer avslørt: Skjøt sønnene sine foran moren

Grusomme detaljer avslørt: Skjøt sønnene sine foran moren

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Vi advarer mot svært sterke inntrykk i denne saken.

Chad Doerman, en mann fra Ohio, står anklaget for å ha myrdet sine tre unge sønner 15. juni 2023. Ifølge nylig frigitte rettsdokumenter, bar Doerman rundt på en bibel og mumlet uforståelige ord rett før tragedien. Dokumentene hevder han sa «Chad vet hva som er rett», mens han begynte å åpne våpenskapet som var i hovedsoverommet.

Doermans kone uttrykte frykt da hun observerte ektemannens oppførsel, og fortalte at han skremte henne. I følge rettsdokumentene truet hun med å ringe foreldre hans. Det skriver Fox 19.

Kort tid etter skal Doerman ha forsøkt å avdramatisere situasjonen ved å si han «bare tullet», før han la seg i hovedsoverommet sammen med sin kone og en av sønnene.

Plutselig skal Doerman angivelig ha tatt opp en pistol og skjøt sønnen. Moren ringte umiddelbart nødnummeret og forsøkte å gi førstehjelp, mens hun skrek etter de andre barna om å løpe.

Clayton, 7, Hunter, 4, og Chase, 3. Foto: CHAD DOERMAN/FACEBOOK

Doermans to andre sønner og stedatter løp ut av huset, men han skal ha jaget etter sønnene og skutt dem til døde, ifølge politiet. Guttenes navn ble senere identifisert som Clayton (7 år), Hunter (4 år), og Chase (3 år). Mens stedatteren fortsatte å løpe, stoppet en forbipasserende henne, og hun fortalte at faren hennes «drepte alle».

Få dager før de grusomme drapene publiserte Doerman dette bildet på Facebook:

Foto: CHAD DOERMAN/FACEBOOK

I følge WXIX satt Doerman på trappen med et gevær ved siden av seg da politiet ankom huset.

Chad Doerman
Chad Doerman. Foto: CLERMONT COUNTY SHERIFF’S OFFICE

Alle tre sønnene ble erklært døde på stedet, og moren ble skadet etter å ha forsøkt å gripe inn.

Doerman ble tiltalt for ni tilfeller av mord, åtte tilfeller av kidnapping, og fire tilfeller av overfall i forbindelse med drapene på sine sønner, ifølge Associated Press. WCPO rapporterer at han har erklært seg ikke skyldig grunnet sinnsykdom.

Doerman skal stilles for retten i juli.

Kan få dødsstraff

For trippeldrapet vil påtalemyndighetene gi Doerman dødsstraff.

Advokatene til Chad Doerman har levert en begjæring hvor de anmoder om at dødsstraffen ikke skal anvendes mot deres klient. De viser til at Doerman led av en «alvorlig psykisk sykdom» på tidspunktet for handlingene.

I begjæringen ber de om at dommer Richard Ferenc i Clermont County skal erklære at Doerman ikke er egnet til å dømmes til døden. Det ble holdt en innledende høring om saken fredag ettermiddag. Doermans forsvarsteam har avtalt å innsende en ekspertrapport som dokumenterer hans psykiske tilstand, og denne skal være domstolen i hende senest den 3. juni, ifølge dokumentene i saken.

Father accused of killing his 3 sons appears in court for death penalty eligibility hearing

Father accused of killing his 3 sons appears in court for death penalty eligibility hearingLIVE: Chad Doerman, the father accused of killing his 3 sons, appears in court for a hearing to see if he will be eligible to face the death penalty.

Posted by WLWT on Friday, May 3, 2024
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com