mandag, mars 1, 2021

Gunhild Stordalen med oppsiktsvekkende uttalelser om Petter

Mest lest nå

Bruddet mellom Gunhild og Petter Stordalen slo ned som en bombe i befolkningen. De valgte å gå fra hverandre i november i fjor etter å ha vært gift i 14 år. Likevel har paret bare fine ting å si om hverandre. Og ifølge Gunhild, er Petter hennes store kjærlighet.

– Det er mange som har vanskelig for å forstå hvordan vi som var så bra sammen ikke klarte det, sier Gunhild Stordalen til det svenske magasinet Femina.

– Men samtidig må man forstå at en tilværelse der den ene er syk hele tiden, innebærer ekstremt store påkjenninger. Vi trodde hver gang etter vi hadde vært gjennom en behandling at nå, nå blir det bedre. Men så ble jeg syk igjen. Og igjen, sier hun videre.


Hadde ikke levd i dag uten Petter

I selvbiografien sin, avslutter Gunhild med disse ordene: «Kjære Petter. Uten deg hadde verken EAT eller jeg vært her i dag.»

– Sånn er det. Jeg hadde ikke levd i dag om det ikke hadde vært for Petter. Jeg hadde aldri hatt råd til å reise til Nederland og fått den behandlingen to ganger, sier hun, og legger til:

– Jeg har stått med begge beina i graven, svevet mellom liv og død flere ganger, og når du er dødssyk er det naturlig å kjempe til det ytterste. Å ha noen som holder deg i hånden derimot, og som tar reisen sammen med deg, det er ikke like selvfølgelig. Det er heroisk. Petter satte sitt eget liv på halv fart for å støtte meg. Han er et ekstraordinært menneske.

Mitt livs store kjærlighet

Gunhild er ikke i tvil om at hun har funnet mannen i sitt liv.

– Petter er mitt livs store kjærlighet. Det kommer han alltid til å være. For meg er det Petter eller ingen, sier Gunhild.

– Jeg bare vet. Jeg trodde aldri jeg skulle møte noen jeg kunne elske så høyt som Petter, og det er naivt å tro at jeg skal kunne få det bedre med noen andre, sier hun.

LES OGSÅ: Gunhild Stordalen om 2019: – Har vært det verste året i mitt 40-årige liv

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter