in

Gunhild Stordalen: – Det var kjærlighet ved første blikk

Gunhild Stordalen
Foto: Gunhild Stordalen / Instagram

I 2020 fikk Gunhild Stordalen en ny mann inn i livet sitt. Grand Danois-hunden Rammstein måtte omplasseres da den forrige eieren ble syk.

– Det var kjærlighet ved første blikk da jeg møtte han her. Å få hund forandret mye, og gjorde at jeg ble mer jordet, sier miljøforkjemper Gunhild Stordalen i et intervju med VG.

For tiden er Gunhild Stordalen aktuell med dokumentarserien «Gunhilds kamp», der vi blir bedre kjent med lege, miljøforkjemper og styreleder i EAT, Gunhild A. Stordalen – både på jobb og privat.


Vi møter Gunhilds familie, venner og kollegaer og ikke minst den nye mannen i Gunhilds liv, hunden Rammstein.

Hunden er av rasen Grand danois og er 80 kilo. Rammstein elsker oppmerksomhet og i serien er han med matmor på alt, fra business-møter til joggeturer.

I VG-intervjuet forteller hun at hun helt siden hun var liten har drømt om å ha en Grand Danois. Da hun fikk den sjeldne bindevevssykdommen systemisk sklerose i 2014, bestemte hun seg for gjøre drømmen til virkelighet.

– Da jeg ble syk, satte jeg det på bucketlisten … At jeg på ett eller annet tidspunkt skulle ha en, sier hun til avisa.

De to gjør det aller meste sammen. På instagram-kontoen hennes kunne nylig hennes 200.000 følgere se henne feire 17. mai sammen med Rammstein.

Og størrelse ingen hindring: Rammstein har tatt plass på benken sammen med en bunadskledd Gunhild.

Også i påsken viste hun frem mannen i sitt liv: Da delte de en post der de i blått og gult viste solidaritet med Ukraina, iført en lue fra Shapka Cashmere som drives av venninnen hennes Darja Barannik som har familie i både Ukraina og Russland:

Før Rammstein kom inn i livet til Gunhild passet hun en annen Grand Danois, Haiduk:

– Planen var alltid å returnere Haiduk til eieren, men jeg kunne aldri forestille meg hvor tungt det ville bil, skrev hun i Intstagram-posten da «låne-hunden» dro hjem igjen.

Heldigvis fikk hun Rammstein kort etter <3

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

fotball

Manchester United møter Atletico Madrid på Ullevaal Stadion

The Voice 2022

Jørgen vant The Voice 2022