lørdag, desember 7, 2019
Kjendisnytt Gunhild Stordalen med gladmelding: Er tilbake på jobb

Gunhild Stordalen med gladmelding: Er tilbake på jobb

-

Gunhild Stordalen har vært sykemeldt den siste tiden. Hun har holdt fansen løpende oppdatert på Instagram med bilder og små tekster fra livets opp- og nedturer. Denne uken kom en skikkelig gladmelding: Gunhild er tilbake på jobb.

«Avslutter sykemelding og ferie med godt humør, infeksjonsfri med is og min livs kjærlighet. Kan ikke vente til å komme tilbake på jobb», skriver Gunhild.

Sammen med den positive teksten, har hun postet et bilde der hun og mannen Petter Stordalen sitter på en båt og ler og spiser is sammen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)

Slet med infeksjoner

Gunhild Stordalen fikk diagnosen systemisk sklerodermi i 2014. Systemisk sklerodermi er en bindevevssykdom som angriper flere organer og forårsaker bindevevsdannelse, såkalt sklerose.

I slutten av mai, la Gunhild ut en oppdatering på Instagram, der hun fortalte hvorfor hun hadde vært borte fra jobb og rampelyset så lenge. Det viste seg at hun hadde slitt med en infeksjon. Hun fortalte at hun fikk antibiotika, og at hun håpet hun snart var tilbake i jobb. Og det skulle heldigvis ikke ta lang tid før nettopp det skjedde.

En ny start

Gunhild har lagt ut flere positive bilder i løpet av sommeren. I slutten av juli la hun ut et treningsbilde av seg selv, iført treningstøy på en strand.

«En ny start», skrev hun da.

«Etter flere måneder uten løping, føles det fantastisk å begynne igjen, og ikke noe er friskere enn en morgenløpetur på stranden», skrev hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)

Lykkelig ferie

For bare en uke siden, la hun ut nok et smilende bilde av seg selv og ektemannen. På dette bildet ligger de sammen i solen og drikker tomatjus.

«Lykkelig ferie med tomatjus, ektemann og EAT podcast», skrev hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)

 

Flott å se at Gunhild er på bedringens vei etter noen tøffe måneder. Vi ønsker henne lykke til med oppstart i jobb.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...