Hjem Kjendisnytt Gunhild Stordalen med inspirerende ord til ektemannen

Gunhild Stordalen med inspirerende ord til ektemannen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Gunhild og Petter Stordalen har uten tvil vært gjennom mye de siste årene.

I 2014 fikk Gunhild Stordalen vite at hun lider av systemisk sklerose, en dødelig diagnose. Paret har vært svært åpen i media om sykdommen og hvordan det har gått med behandlingen til Gunhild.

Usikker fremtid

Fremdeles vet ikke paret hvilke resultater behandlingen vil gi. VG har tidligere skrevet at Stordalen først til høsten får vite om behandlingen er vellykket eller ei.

Til Dagbladet har Gunhild fortalt hvordan hun takler den usikre fremtiden.

– Jeg kan ikke tenke på det. Jeg må tenke på de tingene jeg kan gjøre noe med. Jeg lever så sunt jeg kan og prøver å trene, spise bra, sove nok og ikke stresse for mye, selv om det er noe av det vanskeligste. Utover det tar jeg medisinene mine, går til kontroll og gjør de tingene jeg kan.

Det må naturligvis være en ekstremt krevende tid når man ikke vet om man vil overleve en pågående sykdom eller ikke. Belastende må det nok også være for ektemann Petter Stordalen, men Petter fremstår som en unik støtte for Gunhild i den vanskelige tiden.

Gunhild har ikke lagt skjul på hvor stor pris hun setter på sin ektemann, og nylig publiserte hun en oppdatering på Instagram hvor hun ønsket å si noen velvalgte ord til sin kjære.

Foto: Instagram

Inspirasjon fra bryllupstur 

Gunhild og Petter har nylig vært i bryllup i Spania. I forbindelse med bryllupet publiserte Gunhild noen inspirerende ord til Petter:

– Ekteskap er ikke alltid enkelt (faktisk, så burde det ikke være det – akkurat som en god kardiotrening så er også ekteskap utfordrende fra tid til annen, om du gjør det riktig. Men om du vet HVORFOR, vil du alltid finne ut HVORDAN. Så heldig og takknemlig for å vite hvorfor denne fyren etter 8 år.

Vi ønsker Gunhild Stordalen all mulig god bedring og krysser fingrene for at behandlingen hennes går bra – Del saken for å støtte henne du også! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com