fredag, juli 3, 2020

Gunhild Stordalen om 2019: – Har vært det verste året i mitt 40-årige liv

Mest lest nå

Der har vært et tøft år for Gunhild Stordalen. Hun har vært alvorlig syk og hun og Petter Stordalen har gått fra hverandre. Heldigvis er hun likevel positiv, og ser lyst på fremtiden.

«Dette året har vært det verste i mitt 40-årige liv. Jeg fikk en infeksjon i fjor sommer som ingen fant ut av, og var innlagt frem og tilbake gjennom våren. Ingenting hjalp. Jeg måtte bare delegere alt arbeidet til det fantastiske teamet mitt, sier Gunhild til Tidsskriftet.

Nå er Gunhild kvitt infeksjonen og hun har sluttet med immundempende medisiner.


– Jeg har vært slem med meg selv

Likevel skulle Gunhild ønske hun hadde stoppet før det gikk så langt at hun ble utbrent

«Hadde jeg visst det jeg vet i dag, hadde jeg kanskje ikke blitt så syk. Jeg har jo vært slem med meg selv. Jeg har presset meg over grensen. Jeg tenkte at søvn bare var tull. Ligge på ryggen i åtte timer når jeg kunne jobbe: hvorfor skulle jeg det? Jeg har vært stolt av at jeg bare sov fem timer i døgnet. Men så møtte jeg meg selv i døra i fjor vår og kjente at jeg ikke lenger husket hva hvilepuls var. Jeg sendte mailer på natten om ting jeg ikke hadde rukket gjennom dagen. Det gikk så fort at kroppen bare sa stopp», sier Gunhild.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)

Begynte å meditere

Til slutt måtte Gunhild endre kurs. Da hadde Petter mast på henne lenge. Men endringen tok til for alvor etter en samtale med en kollega i EAT.

«Mark Wilson, en internasjonal toppleder som sitter i rådgivningsgruppen vår, er blitt en god venn. Han har en ekstremt travel arbeidshverdag. «Hvordan i all verden klarer du å holde ut i det tempoet?» spurte jeg. Han sa bare et ord: meditasjon. Jeg bare «What?! New age-tull», tenkte jeg», sier Gunhild.

Likevel meldte hun seg på et kurs i meditasjon.

«Det var en oppvåkning. Jeg har meditert hver dag siden. Jeg kommer aldri til å slutte. Hvis ikke du har det bra med deg selv, er det vanskelig å gjøre noe bra for andre», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen)

Fortsatt venner med exen

Før jul ble det kjent at Gunhild og Petter skulle gå fra hverandre. Det kom som et sjokk på mange. Gunhild understreker at hun og Petter fortsatt er gode venner.

«Petter og jeg har hatt fantastisk fine år sammen, og jeg har mye å takke ham for. Vi har stått side om side i ekstreme opp- og nedturer, som gjør at vi alltid vil ha et helt unikt forhold. Vi har sammen funnet ut at vi ønsker tid til å gjøre det vi brenner for, hver for oss. Vi er fortsatt hverandres beste venner og støttespillere», sier hun.

LES OGSÅGunhild Stordalen fyller 40 år – Her er 5 grunner til at vi lar oss imponere av denne damen

130,082FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter