Hjem Dyr Da Gunnar var ute i skogen filmet han et unikt møte mellom to elgokser
Dyr

Da Gunnar var ute i skogen filmet han et unikt møte mellom to elgokser

Gunnar Glöersen jobber til dagen som jaktnemdkonsulenten i Sverige. Da han var på tur for å filme i skogen bevitnet og fanget han en unik opplevelse på film.

Gunnar fikk nemlig overvære et møte mellom en brun og en hvit elg. Til Expressen forklarer han:

– For meg var det helt spesielt å se to så fine okser ved siden av hverandre. At en er brun og en er hvit gjør det ekstra spesielt.

Sett oksene i flere år

Gunnar har observert begge elgoksene gjennom flere år, men han har aldri tidligere bevitnet et møte mellom de to kongene.

Den ivrige fotografen forklarer til Expressen at første gang han så den hvite elgoksen, var da den var kalv for åtte år siden. Også den brune har han sett gjennom flere år.

Mannen som jobber for viltnemnda i Karlstad har god erfaring i forhold til det han snakker om. Han forteller at synet han har foreviget på film er svært sjeldent. Det er ikke ofte man får øye på en hvit og en brun elgokse som treffes. Det er dog ikke uvanlig for elgokser å stå sammen, noe som handler om sikkerheten deres.

Gunnar filmet heldigvis det sjeldne møtet. Han har ikke sett de to elgene i lag etter denne gangen.

Nedenfor kan du se det majestetiske møtet – Del gjerne saken videre på Facebook! 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com