in ,

Gutt (3) forsvant i skogen – ble mirakuløst funnet i god behold tre dager senere

Foreldrene til tre år gamle Jude Leyton opplevde alle foreldres mareritt: Gutten deres ble søkk borte i de canadiske skoger.

For noen måneder siden forsvant tre år gamle Jude fra familiens eiendom i de canadiske skoger. De antok at han hadde lagt ut på ekspedisjon i villmarka på egenhånd, noe som er langt fra risikofritt, selv for voksne: I skogene i Fortenac i den canadiske delstaten Ontario bor det både svartbjørn og ulv, samt en del ulike typer slanger. Det er et øde område med ulendt terreng, og Canada er et vinterland så det er ennå nattefrost i området.

– Dette er et veldig skummelt område å gå seg vill i. Og det er fort gjort, jeg har gjort det selv også, sier Judes bestefar som har bodd på stedet hele livet.

Faksimile: Nyhetsinnslag hos Global News

Da foreldrene meldte han savnet ble det umiddelbart iverksatt leteaksjon, melder Global News.

Alene i 72 timer

Så kom gladmeldingen: Fire tjenestemenn fra Ontario-politiet kom over gutten. Treåringen hadde da vært alene ute i skogen i 72 timer. Gutten hadde på seg vinterjakke, en tykk ullgenser og vinterstøvler. Uten det ville han trolig ha frosset i hel.

Redningsmannskapene fant gutten sovende ved en beverhytte omtrent en kilometer fra familiens eiendom.

En av konstablene så noe blått borte ved vannet, og da de løp mot gutten åpnet han øynene og lurte på om de hadde vann.

Treåringen ble sendt til sykehus for mer omfattende medisinsk sjekk. Men han har mirakuløst nok ikke pådratt seg skader under ekspedisjonen sin.

Faksimile: Nyhetsinnslag hos Global News

Siden gutten forsvant har det vært kontinuerlige søk både i skogen og i vannet nær eiendommen. Det har vært 50 politimenn og 50 andre involvert i leteaksjonen. Redningsmannskapene har også brukt to helikoptre for å forsøke å finne gutten.

Her kommer letemannskapet bærende på gutten. Foto: Global news

Konstabel Curtis Dick sier til Global News at de fortsatt prøver å forstå hvordan Jude kan ha unngått å treffe på de store styrkene som var ute og leitet etter ham.

LES OGSÅ: Victoria (3) forsvant sporløst i vinterkulden – 15 timer senere oppdaget et helikopter noe utrolig i skogen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Hun tekstet sin døde far i fire år. Så fikk hun plutselig svar

Foto: Sea Shepherd

Den brutale tradisjonen på Færøyene: – 1428 delfiner slaktet