Forsiden Historier fra livet Gutt (4) stakk seg på en narkomans sprøyte på lekeplass - Livredd...

Gutt (4) stakk seg på en narkomans sprøyte på lekeplass – Livredd mor advarer andre foreldre

En liten gutt fra Fort Collins, Colorado, fant en sprøyte da han lekte i en park. Gutten plukket opp sprøyten og stakk seg i fingeren. Moren er naturligvis livredd for at han nå er i fare for å bli smittet av hiv eller hepatitt, og advarer andre foreldre om å være forsiktige.

Foto: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Reklame

Erin Johnson Gilmore har to små barn. Forrige uke var hun på en lekeplass med barna sine, da hennes 4-år gamle sønn fant en sprøyte, brukt av en narkoman. Gutten forsto forståelig nok ikke hva dette var for noe, og plukket opp sprøyten. Det resulterte i at han stakk seg i fingeren.

Foto: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Det er lett å forstå hvor redd man må bli som forelder når noe slikt skjer. Eirin rapportere saken inn til politiet, og fikk vite at dette er langt fra uvanlig. Moren reagerer sterkt på måten politiet trakk på skuldrene. På Facebook skriver hun:

– Det var super provoserende. De menneskene som skal gjøre oss trygg, fortalte meg at dette ikke var noe stort problem. Det skjer hele tiden.

Foto: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Erin tok sønnen sin med til legevakten. Hun ble da fortalt at de største bekymringene rettet mot brukte sprøytespisser er at man kan bli smittet av HIV, hepatitt B og hepatitt C.

Erin’s sønn, Charlie, var heldigvis vaksinert for hepatitt B. Når det gjelder HIV og hepatitt C så vil disse bakteriene bare overleve en ukes tid utenfor bæreren sin. Men det er umulig å vite hvor lenge en sprøyte har lagt ute. Eirin venter fremdeles på svarene på blodprøvene legene tok av Charlie, og er naturligvis livredd for at de skal påvise en av disse sykdommene.

LES OGSÅ
Laura la ut toppløsbilde av seg selv og fikk høyst uventede reaksjoner

Hun ber omverden om å be for gutten sin, og samtidig passe ekstremt godt på barna sine når man er på en offentlig lekeplass:

– Vær så snill, be for at Charlie ikke ender opp med HIV, hepatitt eller andre skumle sykdommer som en narkoman har dratt rundt på. Disse menneskene tenker ikke på at de kan smitte uskyldige barn og kaster fra seg sprøytene over alt. Foreldre; VÆR SÅ SNILL, pass på barna dine når de er på lekeplasser!

Del gjerne oppfordringen til Eirin videre med venner, familie og ikke minst småbarnsforeldre!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT