lørdag, desember 7, 2019
Historier fra livet Gutt (4) stakk seg på en narkomans sprøyte på...

Gutt (4) stakk seg på en narkomans sprøyte på lekeplass – Livredd mor advarer andre foreldre

-

En liten gutt fra Fort Collins, Colorado, fant en sprøyte da han lekte i en park. Gutten plukket opp sprøyten og stakk seg i fingeren. Moren er naturligvis livredd for at han nå er i fare for å bli smittet av hiv eller hepatitt, og advarer andre foreldre om å være forsiktige.

Foto: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Erin Johnson Gilmore har to små barn. Forrige uke var hun på en lekeplass med barna sine, da hennes 4-år gamle sønn fant en sprøyte, brukt av en narkoman. Gutten forsto forståelig nok ikke hva dette var for noe, og plukket opp sprøyten. Det resulterte i at han stakk seg i fingeren.

Foto: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Det er lett å forstå hvor redd man må bli som forelder når noe slikt skjer. Eirin rapportere saken inn til politiet, og fikk vite at dette er langt fra uvanlig. Moren reagerer sterkt på måten politiet trakk på skuldrene. På Facebook skriver hun:

– Det var super provoserende. De menneskene som skal gjøre oss trygg, fortalte meg at dette ikke var noe stort problem. Det skjer hele tiden.

Foto: Facebook | Erin Johnson Gilmore

Erin tok sønnen sin med til legevakten. Hun ble da fortalt at de største bekymringene rettet mot brukte sprøytespisser er at man kan bli smittet av HIV, hepatitt B og hepatitt C.

Erin’s sønn, Charlie, var heldigvis vaksinert for hepatitt B. Når det gjelder HIV og hepatitt C så vil disse bakteriene bare overleve en ukes tid utenfor bæreren sin. Men det er umulig å vite hvor lenge en sprøyte har lagt ute. Eirin venter fremdeles på svarene på blodprøvene legene tok av Charlie, og er naturligvis livredd for at de skal påvise en av disse sykdommene.

Hun ber omverden om å be for gutten sin, og samtidig passe ekstremt godt på barna sine når man er på en offentlig lekeplass:

– Vær så snill, be for at Charlie ikke ender opp med HIV, hepatitt eller andre skumle sykdommer som en narkoman har dratt rundt på. Disse menneskene tenker ikke på at de kan smitte uskyldige barn og kaster fra seg sprøytene over alt. Foreldre; VÆR SÅ SNILL, pass på barna dine når de er på lekeplasser!

Del gjerne oppfordringen til Eirin videre med venner, familie og ikke minst småbarnsforeldre!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...