Hjem Familie Gutt (6) reddet lillesøster fra hund og måtte sy 90 sting – «hvis noen måtte dø, skulle det være meg»

Gutt (6) reddet lillesøster fra hund og måtte sy 90 sting – «hvis noen måtte dø, skulle det være meg»

Historien om seks år gamle Bridger går verden rundt.

En gutt fra Wyoming i England blir hyllet som en helt etter å ha gått imellom lillesøsteren og en aggressiv hund den 9. juli. Guttens tapperhet resulterte i 90 sting i ansiktet.

I et innlegg på Instagram har barnas tante, Nikki Walker, forklart hva som skjedde. Hun skriver at gutten ble bitt flere ganger i hodet og ansiktet etter at han grep inn.

– 9. juli reddet min seks år gamle nevø Bridger lillesøsterens liv, da han gikk mellom henne og en aggressiv hund. Etter å ha blitt bitt flere ganger i ansiktet og i hodet, tok han søsterens hånd og løp for å holde henne trygg, skriver tanten på Instagram.

Bridger skal ha sagt: «Hvis noen måtte dø, tenkte jeg at det skulle være meg.»

Bla gjennom bildene i innlegget nedenfor for å se hvordan Bridger så ut etter hundeangrepet.

Fikk uventet respons

Superheltene fra Marvel er Bridgers store forbilder. Og jammen fikk han en oppløftende melding fra en av superheltene.

Mark Ruffalo, som spiller The Hulk i superheltfilmene fra Marvel, skrev en oppmuntrende kommentar til den unge helten:

«Kjære Bridger, jeg har nettopp lest om hva som skjedde med deg og jeg ønsker å si deg noen ord … Folk som setter andres behov og sikkerhet foran seg selv, er de mest heroiske og gjennomtenkte menneskene jeg kjenner. Jeg respekterer virkelig og beundrer ditt mot og ditt gode hjerte. Ekte mot er ikke å dominere mennesker eller kjempe mot mennesker eller gå rundt som en tøffing. Ekte mot er å vite hva som er riktig å gjøre og gjøre det selv når det kan ende med at du selv skader deg på en eller annen måte. Med stor beundring …
Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk / Professor)
💪❤️👏«

Foto: Instagram

Heldigvis kan tanten også meldte at gutten nå er på bedringens vei.

– Sårene hans ser så mye bedre ut. Han er ved godt mot, og hans rå personlighet er fortsatt intakt. Han kan ikke smile så bredt enda, men han smiler når jeg leser opp noen av kommentarene han har fått, skriver hun.

For en ekte helt – og så modig! I dag hyller vi seks år gamle Bridger! Trykk gjerne på deleknappen for å vise han oppmerksomhet du også!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com