Forsiden Dyr Gutt med sjelden lidelse fant en bestevenn i denne trebeinte hunden!

Gutt med sjelden lidelse fant en bestevenn i denne trebeinte hunden!

Livet kan noen ganger være urettferdig. Mennesker kan utsettes for ting som gjør at man holder seg for seg selv og ikke deltar i samfunnet. Fordi vi er redd for å bli avvist dersom vi er annerledes. Men i noen slike tilfeller så fylles mennesker av håp, som kan gi tilværelsen et lysere ansikt.

[sc:Adsense ]

Klisjéaktig skrevet, men det var akkurat et slik håp som fylte hverdagen til Owen med inspirasjon og glede. Dette håpet og denne gleden kan han takke sin gode venn, hunden Haatchi for.

Owen er en 9 år gammel gutt fra England. Han er diagnostisert med en sjelden nevrologisk lidelse som kalles Schwartz-Jampel syndrom. Denne lidelsen gjør at Owen ser litt ut som en liten bodybuilder som konstant opplever muskulære smerter. I sine første leveår har han vært bundet til en rullestol, noe som har ført til usikkerhet og følelsen av ensomhet.

LES OGSÅ
Hunden Rocco skalv av redsel da han ble dumpet av eierne fordi de ventet baby

Haatchi er en hund som også var bundet. Ikke til rullestol, men til et jernbanespor. Hans tidligere eire hadde etterlatt han der for å bli påkjørt og dø. Han ble reddet av personell som jobber på jernbanen, men man måtte amputere halen og den det ene benet til hunden, da han var skadet.

LES OGSÅ
Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Stemoren til Owen så et bilde av Haatchi på Facebook, og hun tenkte at denne hunden kunne være svaret på Owens ensomhet. Familien adopterte derfor Haatchi, og siden har lidelsen til Owen blitt bedre!

[sc:Adsensebunn ]

De to utsatte sjelene formet et sterkt bånd sammen. Kanskje fordi de begge vet hva den andre har vært gjennom? Foreldrene til Owen kunne lett se at dette var noe unikt. De meldte Owen og Haatchi på konkurranser, hvor de har vunnet flere medaljer.

Denne historien viser hvilket unikt bånd som kan knyttes mellom menneske og dyr. To i utgangspunktet svake sjeler, har sammen blitt sterke! Se den fascinerende kortdokumentaren her:

 

[sc:mashshare ]

[sc:Facebook ]
Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet