Hjem Dyr Gutt reddet gaupe fra skogbrann – Hadde ikke forventet denne takken

Gutt reddet gaupe fra skogbrann – Hadde ikke forventet denne takken

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Folk kan bli «YouTube -berømte» av mange grunner. Noen ganger er det på grunn av et fantastisk talent som dans eller sang. Andre ganger er det på grunn av en morsom tabbe. Men det er ikke ofte vi ser en familie som får millioner av visninger på grunn av en kjærlig gaupe.

For flere år siden reddet familien Kraus i Pennsylvania en liten Rødgaupe (også kalt Bobcat) og en liten hjort fra en katastrofal skogbrann.

De tok dyrene inn og de ble en del av kjæledyrflokken sammen med hundene og kattene sine, og et sted underveis ble gaupen, som de kalte ‘Benji’, berømt på YouTube.

Videoen vi viser deg i dag, inneholder en av Benjis yngste redningsmenn som leker med den tamme gaupen. År etter den livreddende handlingen reflekterte et familiemedlem, George, over det fantastiske dyret og videoens suksess. Han sa:

«Benji var en fantastisk liten fyr og vi savner ham så mye. Jeg er så glad for at jeg filmet så mye av livet hans, så jeg alltid kan gå tilbake og se på alle disse videoene for å minne meg på hvor fantastisk han var.»

Som du kan se fra teksten ovenfor, nevner forfatteren av dette innlegget Benji i fortiden. Etter å ha bodd hos familien i mange år, fikk ikke familien en gyldig lisens til å beholde det ville dyret. Benji måtte plasseres tilbake i naturen.

Og nå som du kjenner Benjis utrolige historie, er det på tide at du ser selve videoen som gjorde ham så kjent.

Videoen nedenfor viser hvor glad han var i en av redningsmennene sine, og det er ikke så rart at denne videoen har tatt av. I skrivende stund er den sett svimlende 7,5 millioner ganger på Youtube.

LES OGSÅ: Bilist tok sjeldent filmklipp – her er gaupemoren på tur med sine barn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com