søndag, september 20, 2020

Gutt som ikke rakk bussen skrev en lapp til moren som nå har gått viralt

Mest lest nå

Å være et barn er ikke alltid enkelt. Det er prøver å ta, lekser å gjøre, og noen ganger, som en gutt fra Missouri forklarer – busser å rekke.

Parenting Isn’t Easy delte nylig historien om en gutt ved navnet Adam Holliday som dessverre ikke rakk bussen en dag. Dette resulterte i en morsom lapp som gikk viralt.

Søsteren hans, Sarah Holliday, publiserte en kopi av lappen som han hadde skrevet. Lappen har siden blitt retweeted 217,183 ganger og likt 947,310 ganger på Twitter.


«Glemmer aldri da broren min ikke rakk bussen og skrev denne lappen til moren min,» skriver hun i Tweeten.

Lappen ble også publiser på 95.5 My Country sin nettside av radio-DJ Doc Holliday som er faren til Adam.

Lappen ble først publisert på internett i 2017 av moren hans, Rachel Bradney, som skrev bildeteksten: «Jeg måtte plukke opp min eldste sønn fra jobben hans i dag, og når vi kom hjem hadde min andre sønn, Adam, gitt meg denne lappen.»

Lappen med tittelen ”Jeg rakk ikke bussen”, lyder: 

«Som din sønn, beklager jeg å måtte fortelle deg at jeg ikke rakk den offentlige transporten. Jeg vet at du må være på en berg-og-dal-bane av følelser akkurat nå, men ikke bekymre deg, jeg bestemte meg for å bli hjemme. Dette var en tøff beslutning å ta mens du var borte i 20 minutter. Jeg er sannsynligvis i sengen min og sturer over det faktum at jeg ikke kan være på skolen, så vær så snill å ikke forstyrre meg. Hvis du trenger ytterligere hjelp, vær så snill å se listen over fordeler og ulemper på baksiden.»

Inkluderte fordeler og ulemper

Listen over fordeler inkluderte: «Første dag hjemme dette kvartalet, karakterene vil bli bra» og «i dag ville blitt en dårlig dag, klarer ikke å fikse håret mitt.»

Ulempene inkluderte: «Blir kanskje en vane (tvilsomt)» og «du må ringe skolen og fortelle dem at jeg har polio.» Den siste var morens favoritt.

Folk på internett ble ville over innlegget. Det ble til og med retweeted av skuespilleren Joseph Gordon-Levitt. Hans favorittdel var: «Jeg er sannsynligvis i sengen min og sturer over det faktum at jeg ikke kan være på skolen, så vær så snill å ikke forstyrre meg.»

Bradney sa at hun glemte lappen helt til datteren hennes fant den igjen og Tweetet den. Og for de som lurer, så lot hun sønnen bli hjemme den dagen.

«Selvfølgelig gjorde jeg det. Hvordan kunne jeg tvinge han til å gå på skolen etter det! Jeg fortalte imidlertid ikke at han hadde polio,» fortalte moren.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter